Verslag van het 25 jarig jubileum feest op 1 mei

Verslag van het 25 jarig jubileum feest op 1 mei

25 Jarig Jubileum
‘Sjakie’ zei Mrs. Denise, rond een uur of 2 in de ochtend, ‘zou jij een verslag willen schrijven over deze bijzondere avond?’ Ik hoefde de vraag niet te beantwoorden, mijn ja is een automatisme. Mrs. Denise is namelijk al jaren mijn Meesteres. Dit kan ik overigens niet schrijven zonder hartjes in mijn ogen, maar dit terzijde. Het was dus al 2 uur?! En ik moest deze ochtend gewoon gaan werken.. Maar het was te gezellig…, daar later meer over.

Vorig jaar in oktober vertelde Mrs. Denise mij al dat DP, de afkorting is een begrip in het wereldje, volledig gezegd en geschreven: Domination Palace, haar 25 jarig jubileum zou vieren op 1 mei 2019. ‘Sjakie’, vertelde zij trots ‘we organiseren een receptie op deze dag en ik nodig jouw graag uit als vaste columnist en mijn trouwe dienaar.’ Ik begrijp dat mensen die geen BDSM gevoelens hebben, niet begrijpen dat ik van binnen smolt, bij deze uitnodiging…..Dank U.. dank U.
Tja, ik heb meer dan een speciale band met dit huis. Ik heb de grondlegger en eigenaar van dit pand voor het eerst ontmoet ergens in 2002. Het huis of beter gezegd: zijn Fantasy House, bevrijde mij van een last waar ik al jaren mee rondliep. Mijn SM gevoelens. Daar – in dit huis – kon ik, net als zovelen,  eindelijk alles loslaten, mezelf zijn. Mrs. Denise was mijn, zo noemen we dat in dit jargon: ‘eerste Meesteres’ en na een omzwerving nu nog steeds…

Nu 17 jaar later vieren we het 25 jarig bestaan van Domination Palace. Een feest waarbij Paul en Tjoep o.a. familie, vrienden, bekende en de Dames uitnodigde, om dit samen met hen te vieren. En ik mocht daar dus ook bij zijn.–Als ik aan Domination Palace denk, valt mij zonder denken te binnen: een begrip in de BDSM wereld, een pareltje, een opleidingsinstituut*, vervuller van de mooiste dromen, professionaliteit, kwaliteit, genot.. en ja ook soms pijn. Maar bovenal een heerlijke respectvolle ambiance. Onder leiding van Paul en later ook Mrs. Denise, wordt er al jarenlang een beleid gevoerd, waarbij ieder individu schaamteloos zijn intiemste fantasie kan uitleven. Mrs. Denise spreekt bij voorkeur over een Fantasy House. De faciliteiten – die overigens uitstekend zijn – kunnen nog zo goed zijn, maar de mensen, in dit geval de Dames, maken het verschil. In mijn columns op de website omschrijf ik ze niet voor niets steevast als Dream Team. Een bezoek aan DP vergelijk ik overigens met het dineren in een sterren Restaurant. (*Talloze Dames zijn hier opgeleid tot Meesteres)

Woensdag 1 mei 2019
Rond 17.00 uur arriveerde ik in Valkenswaard. 2 uur voor de ‘aftrap’, om mee te helpen met de laatste voorbereidingen. ‘Sjakie, ben je sterk’ Vroeg Paul aan mij? Uit deze vraag kon ik meteen opmaken dat hij niet al mijn columns had gelezen… Want dan had hij geweten dat ik dat niet ben… Wat ik wel ben is onhandig hahaha. Terwijl ik net binnen was, zag ik dat de wand tussen de Rode kamer en bar was ingeklapt. Ook de  klapdeuren tussen de privé ruimte en de bar waren geopend. Zo ontstond er een hele grote mooie ruimte.. Mijn eerste taak was het om de worstelmatten op te ruimen. Worstelmatten?? Ja, er zijn gasten die graag worstelen met vrouwen……hmmm net als ik hahahaha, maar dat terzijde.. Terwijl ik met de matten aan het worstelen was, werd de feestverlichting door een andere vriend van DP opgehangen. In een uurtje toverde wij de ruimte om tot een gezellig bar met hangtafels en stoelen. Toen een van de Dames achter in de keuken snel een boterham wilde eten zei Paul: ‘Eet nu niet te veel, er komt nog zoveel lekkers vandaag.’ Paul had een vooruitziende blik, hij wist namelijk maar al te goed wat Tjoep (en haar Thaise vriendinnen Kitar en Beer) allemaal hadden voorbereid voor de gasten.

Rond 19.00 uur arriveerde de eerste gasten, teken voor mij om richting de bar te gaan. Na een hartelijke begroeting van Paul, leidde Mrs. Denise de eerste gasten trots rond door het huis. Als lezer moet U weten, dat niet alle gasten BDSM gevoelens hebben. Dit staat overigens voor Bondage, Dominantie, Sadisme en Masochisme. Des te leuker is het om ook zogenaamde ‘vanille’ mensen kennis te laten maken met deze wondere wereld. Fifty Shades of Grey heeft een leuke poging gewaagd.

Van achter de bar, zag ik langzaam ‘de bar’ vollopen met mensen. De sfeer zat er meteen goed in. Ik kan wel zeggen, het was erg gezellig. Zelf kreeg ik gezelschap van een van de Dames van het huis. Tussen het serveren door, had ik een heel leuk gesprek met haar. Voor vele mensen is BDSM maar eng, sommige denken zelfs vies. Associëren het alleen maar met pijn. Ja, pijn kan zeker een onderdeel van SM zijn, maar hygiëne en veiligheid, respect en vertrouwen voeren de boventoon. Het gesprek na afloop van een sessie is net zo belangrijk als de sessie zelf. Veel bezoekers kunnen hun gevoel helaas niet delen. De Dames zijn soms de enige die dat weten van de gast. Maar ook de Dames hebben een verhaal. Voor mij persoonlijk is het hartstikke leuk om de Dames ook eens op een andere manier te zien en te spreken.

Terwijl de gastheer de ijsblokjes aanvulde, had Tjoep de eerste heerlijke hapjes klaargezet. Het was smullen geblazen voor iedereen. Daarbij vergat ze niemand… …zelfs niet de ‘barman’. Dank je Tjoep, top.. Onder de genodigde was ook Bert Wibo van de Massad. Dat is een bekend Magazine in deze scene. Toen iedereen gearriveerd was, nam Mrs. Denise het woord voor het officiële gedeelte. Ze droeg een bijzonder leuk en humoristisch gedicht voor. En nee, ik heb haar daar – voor alle duidelijkheid –niet bij geholpen. Ere wie ere toekomt. Getuige de reactie uit de zaal, sloeg ze de – in dit geval – ‘spreekwoordelijke zweep op de kop’.

Voor het feest stond ik even met Paul te praten. Boven de bar hangt een televisie, waarop een fotocollage werd afgespeeld. Een voor een kwamen er foto’s voorbij van diverse verbouwingen. Erg leuk om te zien. Het gaf ook maar weer eens aan, dat niets vanzelf gaat. Dat, om iets te bereiken er hard gewerkt moet worden. Paul vertelde, toen ze net opengingen, de badkamer amper klaar was. Hij werkte maandenlang ’s nachts, van 23.00 uur tot 08.00 ’s ochtends bezig met verbouwen, om vervolgens snel te gaan poetsen. Alles moest weer schoon zijn voordat de eerste gasten arriveerde om 11.00 uur. Soms denken we dat alles vanzelf gaat, maar dat is dus echt niet het geval.

De tijd ging snel. Tijd… Tijd is een mooi onderwerp, over dat begrip alleen al kan ik schrijven. Maar daar verder in dit verslag meer over. Tijd, daar was ik gebleven, die vloog dus letterlijk voorbij. Dat is meestal als het gezellig is. Een van de Dames besloot om de muziek aan te zetten. Het duurde niet lang of de ‘dansvloer’ stond vol enthousiaste genodigde. DJ Manja had de smaak te pakken en selecteerde de ene naar de andere ‘opzwepende’ plaat. Terwijl het drukker op de dansvloer werd, werd het rustiger achter de bar. Tijd om samen met een van de Dames de afwas te doen. Dat laatste hadden we volgens Tjoep niet hoeven te doen. Wij dachten daar echter anders over, na al die heerlijke hapjes. Per slot van rekening moet je het allemaal samen doen. De tijd… Daar heb je hem weer, begon te dringen. Het was al ruim 2 uur geweest. Ik wilde eigenlijk langzaam naar huis gaan. Maar het lukte simpelweg niet. Ten eerste had ik een super leuk gesprek met een van de Dames, ten tweede moest er nog worden gedanst……

Om 03.00 was het dan toch tijd om te gaan. Ik bedankte Paul en Tjoep voor deze ontzettende leuke party en nam afscheid van de overgebleven gasten, Dames en Mrs. Denise. Per slot van rekening moest ik nog 45 minuten rijden. ‘Laat even weten als je veilig bent thuis gekomen.’ Zei Mrs. Denise tegen mij terwijl we elkaar ter afscheid kuste op de wangen. Paul en Tjoep, Mrs. Denise, Dames van het Dream Team, van harte gefeliciteerd met deze fantastische mijlpaal.

Tijd,
Ja tijd daar zou ik op terugkomen. Ergens heen gaan met lege handen kan niet. In mijn geval ook vaak niet zonder een gedicht en een versnapering voor de smaakpapillen. 25 jaar is een lange tijd. Het inspireerde mij om volgend gedicht te schrijven:

Tijd
Tijd vliegt
en het gaat voorbij.
Zo loopt het mijn hele
leven aan mijn zij.

Tijd komt
en zal nooit meer gaan.
Zo lang ik leef,
mijn hele bestaan.

Gisteren is
als vandaag.
De tijd ging voorbij
als een vlaag.

De herinneringen
die langzaam vervagen.
Zo verandert de tijd
in ontelbare dagen.

Daar in die spiegel,
zie ik mijzelf zo staan.
Is mijn onschuld met
de tijd vergaan.

Grijp ik vast,
wat ik niet kan raken.
Moet ik het beste
van mijn tijd maken.

‘Sjakie’

Top