Worstelen

Worstelen

U kunt bij ons ook (erotisch) worstelen met enkele van onze dames.
Momenteel kan dit bij Zascha, Daisy en Samantha
Alhoewel u met onze dames een goede partij kunt worstelen en zeker een fikse tegenstand kunt verwachten, is het niet de bedoeling dat één van de partijen met bruut geweld schade wordt toegebracht. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u de tekst van de dames hieronder bekijken:

Mrs. Zascha

Na enige jaren MMA  (Mixed Martial Arts) gedaan te hebben kan je wel zeggen dat het worstelen bij mij hoort. Mensen in een klem te leggen en horen afkloppen of te horen smeken om genade is 1 van de mooiste dingen om te horen…
Bij MMA hoort natuurlijk ook het staande werk. Het kickboksen. Dus ook daarmee zal je een hele klus aan mij hebben.
Ik hou er namelijk van om mijn armen en benen te laten wapperen.
Denk jij diegene te zijn die mij aan zou kunnen of die mij juist in vorm wil blijven zien en als boksbal wil staan, stuur me dan een berichtje,
maar bedenk wel, misschien ben ik wel harder als hoe ik er uit zie…
Zowel de beginners als ook de gevorderden kunnen bij mij terecht, ik pas mij aan, aan degene die voor me staat.
Ik sta klaar voor je!

Daisy

Hallo en welkom op mijn worstelpagina,

Ik ben Daisy een jonge vrouw van 1.75 meter lang met volle rondingen en een passie voor worstelen. Hoewel ik geen professionele worstelaar ben kan ik je verrassen op de mat. Competitiviteit zit in mijn aard en ik ben sterker dan de meeste mensen verwachten. Dus laat je niet afleiden door mijn mooie blauwe ogen, want voor je het weet lig je met mijn benen om je nek…..

Ik sta open voor alle vormen van worstelen. Van zacht stoeien en erotisch worstelen tot educatief en competitief worstelen.
Het is ook mogelijk om met mij naakt te worstelen en met mijn volle rondingen zal ik je zeker de adem benemen.

Durf je het aan?

Ik wacht op je,
Daisy

 

Samantha

Heb jij dat ook?
De adrenaline stroomt door je lijf en het voelt gewoon heerlijk. Worstelen is gewoon kicken!
Wat een beleving. Ik houd er van…
Vechtsport is één van mijn hobby`s, ik doe het alleen niet professioneel. Ik vind het gewoon leuk om te stoeien en te worstelen. Het geeft me een heerlijke kick en daar doe ik het voor. Elkaar lekker uitdagen, de ander op zijn rug krijgen en om daarna de ander te horen afkloppen…Het is fun…fun.. en nog eens fun…
In het verleden heb ik judo en jiu jitsu gedaan, helaas door omstandigheden hiermee moeten stoppen. Tegenwoordig beoefen ik Tai chi. Het is natuurlijk heel anders dan worstelen maar sommige grepen zijn kei handig bij worstelen.

Naast competitief worstelen vind ik het ook erg leuk om met je voor de fun te worstelen. Dit betekent worstelen waar je extra uitgedaagd wordt iets te doen tijdens worstelen.
Durf je het aan? Heb je vragen, laat me weten.
Verder kun je bij me onder andere terecht voor fun worstelen, semi-worstelen en worstelen als onderdeel van een rollenspel.

Ik daag je uit!
Tot snel,
Samantha

 

 

Top