De kick off van de slavenavond was een heugelijk feit!

De kick off van de slavenavond was een heugelijk feit!

23 april was er na lange tijd weer een slavenavond in Domination Palace, wat was het leuk!

Er waren 6 meesteressen aanwezig en er kwamen 13 gasten, iedere slaaf werd genummerd nadat ze klaar stonden voor ons gebruik. Nummer 0 was sjakie, de hulpslaaf in een te klein schortje,
Na een welkoms woord door Mrs. Denise en een pré keuring door de meesteressen die één voor één de aanwezige slaven bekeken en keurden, begon de start met een slavenveiling, stuk voor stuk moesten zij zich op het podium voorstellen en hun slaven expertise laten weten aan ons, de één ging het wat makkelijker af dan de ander, sommigen stotterend en met rode koontjes, de ander als ‘one stand up comedian’. Wat werd er veel gelachen..

In meerdere rondes werd er met iedereen gespeeld, allemaal kwamen ze aan de beurt en konden de anderen kijken hoe de andere slaven behandeld werden, er was erg veel dynamiek.
Na een korte pauze werden de slaven in drie groepen verdeeld, de ‘tepels’, de ‘ballen’en de ‘ik weet niet’..
De groep ‘ik weet niet’ werd gebruikt als human furniture, de ‘tepels’ en ‘de ballen’ gingen een wedstrijdje touwtrekken, opvallend was dat sommige ineens competitief werden wat zorgde voor hilarische momenten. Na wederom een korte pauze en wat lekkere hapjes werd er random door elkaar en met elkaar gespeeld, waarbij een aantal slaven de andere weer aanmoedigden en hielpen , en stilletjes stond in een hoekje een slaafje als slaven kandelaar te kijken.

Het was een zeer geslaagde avond, we kijken er met veel plezier op terug en smaakt zeker naar meer.
Wij bedanken de aanwezige slaven voor de leuke avond en tot een volgende keer!

Mrs. Zascha, Mrs. Akira, Mrs. Daisy, Mrs. Do, Mrs. Samantha en Mrs. Denise

Top