Teasing Lilly

Het zal november geweest zijn, dat ik voor het eerst slavin Lilly ontmoette. Ze was me opgevallen op de DP site en ik had meteen het gevoel dat ik een keer met haar moest afspreken. Toen ik haar in het echt mocht bewonderen moest ik wel even slikken, wat een aantrekkelijke mooie jonge dame. Erg beleefd ook, mij keurig met 2 woorden aanspreken en haar ogen voornamelijk naar de grond gericht. Een model slavin. Hoe kon ik mij zo vergissen?

Ons eerste spel was uitdagend maar soft. Zoals ik het graag speel, beetje pijn en een beetje teasen. Nu is het lichaam van Lilly daar uitermate geschikt voor. Kleine mooie borsten met gevoelige tepels, goed om te strelen en in te knijpen. Ze kreunt dan zachtjes en lief.
Je kunt zeggen dat het een ontdekkingstocht was; zij genoot van mijn zachte strelingen en harde aanrakingen terwijl ik genoot van haar heerlijke lichaam. Mooie tatoeages ook. Op het einde van het spel was ik haar steeds meer aan het teasen, zo erg dat ze niet stil kon blijven liggen. Uiteindelijk mocht ze van mij klaarkomen, wat ze ook vol overgave deed. In het nagesprek gaf ze toe dat ze moeilijk een orgasme krijgt maar dat ik precies haar gevoelige snaar raakte.

En toen kwam het: ik flapte er uit dat ik het ook heerlijk vind om geteast te worden en dat ik graag switch. Lilly gaf aan dat ze die kant ook graag wilde ontdekken. Dat ze mij met liefde en plezier ooit zou willen gekmaken maar dat dat nu als slavin nog niet kon. Misschien had ik toen haar lachje beter moeten interpreteren.
Dat was toen, nu snel door naar het nu. Een week geleden opende ik weer eens de DP site en zag dat Lilly nu ook actief als switch was. En dat ze super mooie nieuwe foto’s op haar profiel heeft staan. Zodra ik in de gelegenheid was heb ik gebeld voor een afspraak met haar, als switch.

In het voorgesprek gaf ze aan dat ze ons vorige spel nog herinnerde. Op mijn vraag of we vanmiddag de rollen konden omdraaien, zij in charge als teaser, ik als lijdend voorwerp, moest ze weer lachen. ‘Graag’ zei ze, ‘ben benieuwd hoelang je het volhoud?’.
Ze koos de kelder uit als speelruimte en daar aangekomen ging ze op de bank zitten. ‘Kleed je maar uit, dan moet je daarna douchen’. Eerlijk gezegd twijfelde ik, zou ik me moeten uitkleden terwijl ze toekeek? Mijn wangen werden rood van verlegenheid. ‘Kom’ zei ze, ‘je hebt je toch wel eens eerder uitgekleed in het bijzijn van een vrouw?’.
Toen ik, na wat onhandige bewegingen, naakt was, wilde ik het liefst meteen de douche induiken. Maar Lilly vond dat ik eerst nog een pirouette voor haar moest maken. Zo kon ze mij van alle kanten beoordelen.
Volgens haar opdracht heb ik mij gedoucht en afgedroogd, op de deur geklopt en met mijn rug naar de deur toe, op mijn knieën op grond gaan zitten. Wat duurt het wachten dan lang, ook omdat ik ondertussen best zenuwachtig was geworden. Dit was duidelijk een andere Lilly dan de slavin van de vorige keer.

Toen de deur openging wilde ik het liefst meteen achterom kijken maar dat verbood ze. Ik hoorde haar hakken op de harde vloer. Ze stond achter me maar schoof haar linkervoet iets naar voren. Een lakleren pump kwam in mijn blikveld, iets waar ik erg opgewonden van kan raken. Voeten en schoenen zijn echt mijn fetisj.
Toen ik haar helemaal kon aanschouwen moest ik even slikken, wow wat een mooie dominante dame. Naast de lakleren pumps had ze een kort zwart leren rokje aan en een kort jasje erop. Haar tattoo op haar borst was goed zichtbaar en volgens mij had ze er niets onder haar jasje aan.

Nadat ze op de meesteressenstoel was gaan zitten sloeg ze snel haar benen over elkaar. Had ze nu wel of geen slipje aan? Eerlijk gezegd kan ik mij niet alles van dit deel van het spel herinneren, zo gebiologeerd was ik van haar lichaam. Ik weet dat ze met haar pump mijn pik aanraakte en mij uitlachte dat ik niet echt stijf werd. Dat ze met haar hakken mijn tepels beroerde en dat ik toen wel stijf werd. Dat ze me pols en enkelboeien liet omdoen en mij geblinddoekt aan het spinnenweb vastbond.
Daar heeft ze me echt gek gemaakt, zoals ik dat nog nooit beleefd heb. Doordat je niets ziet en machteloos gebonden staat worden ander zintuigen gevoeliger. Ze kietelde me en liet haar vlijmscherpe nagels over mijn lijf glijden. Toen mijn pik hard genoeg was bond ze die af zodat ook daar de gevoeligheid maximaal zou zijn. Terwijl ze zich vasthield aan mijn nek gleed ze met haar been langs mijn kruis, tegen mijn supergevoelige pik en ballen aan. Haar nagels zette ze in mijn tepels en sprak mij bestraffend toe omdat mijn pik lekte. Ze ving wat druppels voorvocht op en smeerde die op mijn lippen. Heel vernederend.

Ik hoorde hoe ze haar jasje uittrok en, zo voelde het, met haar borsten mijn tepels beroerde. Dit was teasen zoals in mijn dromen. Met haar lippen en tong gaf ze zachte likjes op en in mijn oren, ook al zo’n mega gevoelige zone. Ik werd gek van verlangen om te mogen klaarkomen maar ze wist me steeds weer te remmen. Even haar nagels in een tepel, in mijn eikel of in mijn ballen waren genoeg. Daarbij kirde ze vrolijk ‘ik wist wel dat je het niet lang zou volhouden..haha’.
Alsof het nog niet genoeg was voelde ik zachts en tegelijkertijd ruws over mijn eikel glijden. ‘Oeps, is dat nu mijn slipje?’. Ze maakte mij los van het web en begeleidde me naar de grond. Daar moest ik op mijn rug gaan liggen zodat ze mijn handen weer aan het web kon vastzetten. Mijn benen dwong ze uit elkaar met een spreidstang. Ik voelde hoe ze over mij klom. Met haar knieën zat ze naast mijn hoofd. Ze maakte het koord rond mijn pik en ballen los en trok het er best ruw vanaf. Oef, supergevoelig. Ik voelde dat ze de blinddoek losmaakte en hoorde haar zeggen dat ik mijn ogen moest dichthouden tot ze zei dat ik ze mocht openen.

Ook de blinddoek verdween en ik had moeite mijn ogen dicht te houden. Ergens had ik het idee dat Lilly naakt boven mij zat. Spannend. Haar vingers bleven mijn eikel beroeren en om het effect te vergroten spoot ze er wat glijmiddel op. Fuck, wat was dit geil. ‘Ogen dichthouden!’ commandeerde ze. Opeens voelde ik dat zachte en tegelijkertijd ruwe gevoel weer. Haar slipje? Ondanks haar opdracht kon ik het niet laten en opende mijn ogen. Even knipperen vanwege het felle licht na alle duisternis en holly f.ck. Geweldig strakke billen en het meest sexy kutje wat ik ooit heb gezien. Ik kwam klaar, en klaar, en klaar. De blik op haar vrouwelijkheid was het laatste zetje en voor mijn gevoel kwam mijn orgasme uit mijn tenen.

Lilly vertelde later dat ze aan de reactie van mijn pik wist dat ik gekeken had. Even wat extra druk op mijn eikel was genoeg voor het hoogtepunt. Zelf was ik enkele momenten volledig van de kaart, zo intens was het geweest. Toen ik langzaam bijkwam sloeg Lilly, best hard met een vlakke hand op mijn ballen en pik. Bijzonder pijnlijk na al het voorafgaande. ‘Waarom?’ vroeg ik haar. ‘Ik ben toch braaf geweest?’ ‘Zonder toestemming in mijn kruis gekeken en klaargekomen!’ was haar reactie. Daarna hield ze haar, met mijn zaad besmeurde, slipje voor mijn neus. ‘Lik je hem hier schoon of breng je hem de volgende keer gewassen terug?’.
Na een verfrissende douche en een koud drankje was het helaas weer tijd om te gaan. Maar niet zonder dat ik haar vieze broekje, keurig verpakt in een zakje, meekreeg. Wat een tease, die Lilly. Tot snel.
K.

Top