Happy end…

Sessie met Denise en Zascha,
Nadat ik al vaak had gekeken op de website van Domination Palace heb ik besloten de stoute schoenen aan te trekken en een afspraak te maken. Ik sprak een sessie af van 4 uur af met daarin ongeveer 1,5 uur spel en 2,5 uur opsluiting.

Ik werd ontvangen door Denise. Zij was gehuld in een leren broek, met hoge hakken en een mooie leren top. Vooraf had ik al een mail gestuurd met mijn voorkeuren: luier, travestie een bondage. Toen alles was doorgenomen liep Denise de kamer uit. Na enkele minuten kwam ze terug samen met Zascha. Terwijl Denise mijn handen op de rug bond trok Zascha mijn broek naar beneden. Daar stond ik dan in mijn natte luier voor deze mooie. lang gebeende verschijning. Mijn broek werd nu helemaal uit gedaan en ik moest mee lopen naar boven.

Mijn natte luier werd afgedaan en mijn handen werden los gemaakt. Ik moest gaan liggen op een soort bank. Daar werd ik met riemen, touw en boeien vastgelegd, ik kon geen kant meer op. Uitdagend streelden beide meesteressen mijn lichaam en mijn luier. Zascha, gehuld in leren pak op hoge hakken, keek me geil aan en zei: jammer dat je nu je handen niet kunt gebruiken hè? Denise kondigde aan dat ik er rekening mee moest houden dat ik vandaag anaal ontmaagd zou worden, of ik er maar vast over na wilde denken. Nadat ik geblinddoekt was, verlieten beide dames de ruimte. Daar lag ik dan, op een luier na, lag ik hier helemaal bloot…. ik kon geen kant meer op.

Ik schat dat ik een uur had gelegenheid toen ik hakken aan hoorde komen. Het bleek Zascha te zijn. Na wat plagerige opmerkingen maakte ze me los. De blinddoek bleef om. Ik moest met haar meelopen over de gang naar een andere ruimte. Daar eenmaal aangekomen ging de blinddoek af. Het bleek de travestie kamer te zijn. We zochten samen een mooie jurk uit, ik kreeg een pruik op, een panty aan en moest pumps aan trekken. De luier bleef aan. Ook werd ik opgemaakt.

Niet wetend wat er ging gebeuren moest ik mijn blinddoek pakken en met haar meelopen naar beneden. Dat viel niet mee op die enorme hakken. Daar in de hal werd een stoel voor mij neergezet en werden mijn polsen en benen vastgezet met boeien. Daar zat ik dan in vol ornaat, op de plek vlak naast de voordeur en in de centrale ruimte waar iedereen elk moment langs kon komen. Mijn blinddoek werd weer voorgedaan en Zacha liet me alleen achter. Ze kwam nog even terug om mij duidelijk te maken dat ik iedereen gedag moest zeggen.

Na enkele minuten hoorde ik hakken aankomen. Aan de stem hoorde ik dat Denise het was. Mijn luier (die duidelijk zichtbaar moest zijn onder het korte jurkje) werd betast en ik werd bespot, daarna ging ze weer. Nog een tijd wachten…….. Er kwam weer iemand… Ik zei goedendag, maar dat was niet genoeg. Het moest goedendag meesteres zijn. Ik wist niet wie dit was en ze begon me in het kruis te betasten. Ze vond mij maar een sletje. Daarna ging ze weer…. Er kwamen nog een paar keer meesteressen langs.

Ik schat hier ongeveer een uurtje te hebben gezeten toen ik werd losgemaakt door meesteres Denise. Ik moest meekomen naar boven. De hakken, panty en luier gingen uit, de rest bleef aan. Ik moest op mijn knieën op het bankje gaan liggen met mijn hoofd steunend op de bank. Mijn kont was zo wel heel goed te benaderen. Vakkundig werden mijn voeten vastgezet en daarna polsen. Hulpeloos wachtte ik op wat er ging gebeuren.

Meesteres Denise begon mij anaal te stimuleren. Eerst met een vinger, daarna met een hulpstuk. Dit had ik nog niet eerder ervaren. Het was lekker, maar voelde ook of ik moest plassen. Denise vertelde dat dit er bij hoorde en dat ik me er aan over kon geven. Er zou geen plas komen, maar ik zou juist klaar komen….. Ondanks herhaalde pogingen en aanmoedigingen van Denise lukte het me niet om me daar aan over te geven.

Ik werd losgemaakt en moest meelopen naar een andere ruimte waar een gynaecologen stoel stond waarop ik moest plaats nemen. Gelijk werden mijn benen vastgezet met riemen en mijn armen naast de stoel met de polsboeien. Ik kreeg weer een luier om en in de spiegel waar ik op uitkeek zag ik mezelf in vol ornaat liggen. Wat een geil gezicht was dat, die dikke luier en de opgetrokken jurk….

Ze liet me weer alleen liggen maar om mij te plagen liet ze de deur open staan. Iedereen die langs liep kon me zo zien liggen. Na een tijdje kwam Daisy langs en zag me liggen. “Lekker luiertje heb jij om zeg” zei ze.

Na ongeveer een kwartier kwamen Denise en Zascha samen binnen. Ze grapten van alles over mij en ik werd weer op allerlei plekken betast. Toen gingen ze aan de slag om mij een happy end te bezorgen. Wat was dat lekker zeg! Twee mooie vrouwen in geile kleding zo met mij bezig, terwijl ik vastgebonden lig…. Het werd een heel happy end.

Johan

Top