Een terugblik van een bezoek aan Meesteres Denise..

” je schaft een nieuwe collar aan en je weet waarom!”
Dat waren haar eisen alvorens ik weer bij haar aan de ketting mocht lopen.
Ja, natuurlijk wist ik waarom. Deze Meesteres gaat niet met de collar rondlopen die door een andere is gebruikt. Zo simpel is het. Exclusiviteit vraagt klasse en overgave aan een vrouw die geen spel speelt maar BDSM uitstraalt en in- en uitademt.

Mijn opdracht was simpel en tegelijk een stap naar volledige onderwerping. Bij Mince kocht ik de collar, die ik zo zorgvuldig paste…in de zaak, een ketting en nog wat spullen voor verdere ontspanning.
De afspraak was tijdig gepland. Meesteres Denise houdt niet van verrassingen en al helemaal niet van afzeggen. Ik heb een paar keer een andere Meesteres bij DP geprobeerd om er echt mentaal contact mee te krijgen. Dat lukte voor een belangrijk deel, maar nooit helemaal. Deze vrouw maakt het verschil in alle aspecten van de SM. Ze is het! Ken haar al wat jaartjes en wilde eerlijk gezegd volledig onder haar commando komen te staan. Nu is het zo ver, ze heeft de keus volledig aan mij gelaten.

Ik bel aan, mijn aandeel in de enveloppe zoals we het afgesproken hebben, mijn collar en riem. Alstublieft Meesteres Denise, ik heb gedaan wat u mij gevraagd hebt. De collar wordt gepast en ze is niet helemaal tevreden over de maat. Beetje te strak, maar met de tijd zal hij wel wat wijder worden zegt ze. Kleed je maar uit, ik ben zo terug. In de bar kleed ik mij zoals zij van mij verlangt uit. Kleren op de stoel, op mijn knieën, hoofd naar beneden en wachten totdat mijn Meesteres komt. In die momenten wordt een stof in mijn hoofd aangemaakt waardoor ik volledig in de SM-trance raak. Even later gaat de deur van de bar weer open… ik zie haar verschijning en raak nog verder in trance…Wat een mooie vrouw, haar lichaam, haar stem, haar commando’s, zo bijzonder.
Ze pakt mijn halsband en beveelt mij haar te volgen… kruipen… kruipen slaafje van me… vandaag doe ik alles waar ik zin in heb.

Na de douche moet ik op de bank plaatsnemen. Op de knieën, hoofd omlaag, kont omhoog. Presenteer je aan je Meesteres. Laat dat neukgat van je zien… misschien ga ik m wel gebruiken en voorbereiden op wat ik allemaal met je van plan bent. En ik maak nu de afspraak met je dat je bij alles wat ik met je doe, jij duidelijk laat merken hoe je je voelt. Dus ik wil gekreun, of pijn of genot horen. Is dat duidelijk? Ja Meesteres Denise, ik sta tot uw beschikking.

Even later wordt mijn neukgat geïnspecteerd en op de ontvangst van een stevige dildo voorbereid. Voordat ik het weet ben ik gevuld en moet ik achter mijn Meesteres aankruipen op weg naar een nieuwe ruimte. Nog even mag ik haar schoonheid over mijn ooglenzen laten glijden en wordt mij hoofdkap op gedaan.
Zonder dat ik weet wat er precies met mij gebeurt, worden mijn tepels onder handen genomen, mijn balzak afgebonden, de dildo vervangen door een nog zwaarder formaat en ben ik vastgebonden op een plek waar de Meesteressen van DP gebruik van mij kunnen maken. Geblinddoekt en geen besef van waar ik ben, oordoppen in en in een totale roes ben ik aan deze Meesteressen overgeleverd
Wordt vervolgd.

Top