Door Daisy alle hoeken van de kamer gezien

Onlangs had ik een geweldige worstelpartij met Daisy. Zij is een prachtige vrouw van 1,75 meter en weegt meer dan 80 kg. We gingen van start met armpje drukken. Daisy heeft sterke armen en ik slaagde er niet in haar te verslaan. Vervolgens pikte ze me op alsof ik een veertje was. Daarna begon de worstelpartij. Ze liet me alle hoeken van de kamer zien. Ze domineerde me met scissors, breastsmothers, schoolboy pins, Boston craps,… Daisy heeft er echt plezier in om een man te domineren. Vooral haar facesitting was geweldig. Het was echt genieten onder haar weelderige rondingen! Op het einde deed ze haar BH en slipje uit… Ik was compleet in de 7de hemel.
Daisy, dank voor de fantastisch sessie en ik hoop dat ik binnenkort weer kan verdrinken in uw prachtige ogen!

Top