De klappen van de zweep

Ik heb al lange tijd bdsm-gevoelens en bezoek dan daarom ook af en toe DP. Zo kwam ik vorig jaar bij Meesteres Denise terecht. Het mooie van Mrs Denise is dat zij een eigen website heeft waarop ook verslagen van andere slaven staan. Vooral verslagen waaruit een niets ontziende meesteres wordt geschetst die vooral doet waar ze zelf zin in heeft.

Nu ben ik tegenwoordig best “ruim” in mijn (bdsm-)mogelijkheden, alleen ben ik geen pijnslaaf, lees: ik heb niet de vrijheid om maar alles te doen. Dus eigenlijk weet ik niet van alles waar precies mijn grenzen liggen. Dus het was voor mij best een grote stap om mezelf aan te bieden aan Mrs Denise.

Nu ben ik recent voor de derde keer bij Mrs Denise geweest. Uiteraard zat ik vol spanning, want haar naam is groot. Uiteraard deed Mrs Denise er alles aan om me op m’n gemak te stellen – niet dus… Ja, ze is een sadiste. Ja, ze zoekt grenzen op. Ja, ze verrast je. Alleen respecteert ze wel je grenzen, je “harde” grenzen dan nog altijd. En dat is wel alles wat een natuurlijke bdsm’er van een natuurlijke meesteres kan en mag verwachten.

Mijn voorkeuren zitten in de hoek van fysieke vernedering: (strikte) bondage, zintuigen ontnemen, uro/luiers en -ontdekt bij DP- geforceerde bi-handelingen. Door een vroegere slechte ervaring heb ik bijvoorbeeld angst voor tepelspel. Kortom kreeg ik een introductie gebruik van zwepen zonder permanente beschadigingen. En uiteraard mochten mijn tepels opnieuw kennismaken met wat klemmen en ookslagen meegenieten, hoewel mijn tepels daar ietjes anders over dachten.
En hoewel ik helemaal geen gevoelens heb bij volgen van verbale dominantie, word ik daarin toch stiekem meegenomen door iedere keer net wat meer “regels” toe te voegen. Het vervelende is dat Mrs Denise weet dat ik een goed geheugen heb, en dat zij dat ook onthoudt. Gelukkig mocht ik daarna een luier om (en ook achteraf omhouden). Door eerdere ervaringen was dat een makkie, dus kon ik op mijn gemak rustig achteroverliggen en wachten op wat er nog zou komen.

Door mijn zicht te ontnemen, worden andere zintuigen versterkt. Bij het eerste bezoek was haar klacht dat ik wel wat sneller mocht zijn met het leveren van mijn zaad. Alleen heb ik daar behoorlijk grote controle over, dus als het moet lever ik niet ongevraagd – dat is nog nooit iemand gelukt. Gelukkig helpen mijn bi-gedachten vaak wel om dit te stimuleren, hoewel “in het echt” mijn ultieme doel is.

Dus Mrs Denise is zeker een niets ontziende meesteres. Toch heb je bij haar het gevoel dat ze je harde grenzen respecteert, hoewel ze je absoluut zal helpen om waar ruimte en rek is binnen die grenzen die op te zoeken. Dat is de magie van bdsm. Dat is de kracht van Mrs Denise.
Groetjes, raphus.

Top