Meesteres Fay met bontsletje Elly!

Al bijna twee jaar ben ik nu al als travo-slaaf Elly het onderdanig martelspeeltje van mijn beeldschone en aanbeden Meesteres Fay!
Onder haar strenge maar begripvolle leiding mag en kán ik mijn diepste verlangen waar maken!Mijn droom een zacht fluffy bontslavinnetje te zijn!
Slavin!Steeds bereid andre slaven te pijpen en om me publiekelijk voor joker te laten zetten in mijn fluffy outfit!Te kijk staan met mijn zachte truitjes en belachelijke maar toch héel schattige bontmutsjes!
Dan beleef ik telkens weer een roes van innerlijke rust en geluk!

Maar daar staat wel heel wat tegenover!
Mijn Meesteres krijgt in ruil voor al dat liefs de volledige 24/7 beschikking over haar pijnmeisje Dat betekent bijvoorbeeld dat ik tussen de sessies in moet leven in vrijwel complete sexuele onthouding .

Hoogst zelden krijg ik toestemming om met me zelf te spelen .Vaak gaan er dan dus wéken voorbij.

En natuurlijk doet mijn Martelmeesteres me tijdens sessies steeds weer met veel plezier érg veel pijn! Op een écht grensverleggend manier!.
Als het weer zo ver is bel ik dan ook dan ook altijd behoorlijk zenuwachtig bij DP aan!
Verlangend maar tegelijk ook héel bang!
Wat staat me te wachten?
Naar de zolder bijvoorbeeld…! Daar wacht een collectie prachtige zwepen op me!!
En dan na afloop naar huis…. met overal blauwe plekken en dikke striemen. Dankbaar! Trots op de prachtige ,nog láng zichtbare sporen op rug,billen en dijen!
Maar ook de nursingroom ! Als een echt “meisje” weerloos in de gynaecologen-stoel ! ! Benen wijd en stevig vastgezet!.
Ik krijg dan een steeds weer gevreesde naaldenbehandeling….. door mijn te kleine tepeltjes en mijn (overbodige!) pikje en balletjes!
Pijnlijke correctie van de plekken waar ik– ondanks mijn lieve kleertjes –helaas tóch geen meisje ben!

En als ik mijn Meesteres bij dit alles niet teleur gesteld heb mag ik als beloning vaak (maar niet altijd!) bij het afscheid eerbiedig voor haar knielen .Haar zalige bont strelen en haar danken voor alle lieve aandacht die ze steeds weer aan me besteedt!
Mrs Fay! Mijn Meesteres….helemaal háar eigendom!

Top