Header Image

Worstelen

Worstelen

U kunt bij ons ook (erotisch) worstelen met enkele van onze dames.
Momenteel kan dit bij  Nicole, Zascha, Daisy en Luna.
Alhoewel u met onze dames een goede partij kunt worstelen en zeker een fikse tegenstand kunt verwachten, is het niet de bedoeling dat één van de partijen met bruut geweld schade wordt toegebracht. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u de tekst van de dames hieronder bekijken:

Mrs. Nicole

I started wrestling in January 2016, I’m a self-taught wrestler, with many sessions under my belt at Domination Palace.
I’m not a small woman, 183 cm tall and weighing 80 kilo’s, you will certainly feel my power, especially in my legs. It’s a real pleasure for me to watch a man struggle, red faced, trying to escape the crippling pressure of my legs. Not many have managed to escape my scissors & figure 4 holds, so you have been warned.

I enjoy wrestling sessions from erotic to semi – competitive.

Please note, I am a dominant and don’t enjoy guests who want to overpower and dominate me in wrestling session’s, if this happens then I will put your balls in an uncomfortable device to give myself the advantage, if it continues then unfortunately I will have to stop the session.

So if you think you can handle a wrestling session with this Dominant Goddess, then come and lets see what you are made of.

Kind regards,
Mistress Nicole

Mrs. Zascha

Na enige jaren MMA  (Mixed Martial Arts) gedaan te hebben kan je wel zeggen dat het worstelen bij mij hoort. Mensen in een klem te leggen en horen afkloppen of te horen smeken om genade is 1 van de mooiste dingen om te horen…
Bij MMA hoort natuurlijk ook het staande werk. Het kickboksen. Dus ook daarmee zal je een hele klus aan mij hebben.
Ik hou er namelijk van om mijn armen en benen te laten wapperen.
Denk jij diegene te zijn die mij aan zou kunnen of die mij juist in vorm wil blijven zien en als boksbal wil staan, stuur me dan een berichtje,
maar bedenk wel, misschien ben ik wel harder als hoe ik er uit zie…
Ik sta klaar voor je!

Daisy

Hallo en welkom op mijn worstelpagina,

Ik ben Daisy een jonge vrouw van 1.75 meter lang met volle rondingen en een passie voor worstelen. Hoewel ik geen professionele worstelaar ben kan ik je verrassen op de mat. Competitiviteit zit in mijn aard en ik ben sterker dan de meeste mensen verwachten. Dus laat je niet afleiden door mijn mooie blauwe ogen, want voor je het weet lig je met mijn benen om je nek…..

Ik sta open voor alle vormen van worstelen. Van zacht stoeien en erotisch worstelen tot educatief en competitief worstelen.
Het is ook mogelijk om met mij naakt te worstelen en met mijn volle rondingen zal ik je zeker de adem benemen.

Durf je het aan?

Ik wacht op je,
Daisy

Luna

Ik ben Luna, 21 jaar jong en ik heb nooit gesnapt waarom veel volwassenen ophouden met stoeien. Het fysieke contact, de adrenaline die door je aderen stroomt, en de lol die je samen kan beleven.
Van kinds af aan vind ik het altijd al leuk om met anderen te stoeien. Sommige mensen groeien er overheen als ze volwassen worden. Ik ben alleen maar ouder geworden.

Mocht je op topsport niveau competitief willen worstelen ben je bij mij aan het verkeerde adres.

Mijn doel is samen fysiek bezig te zijn, elkaar uit te dagen en plezier te beleven. Met mijn 1.65m ben ik niet een van de grootste bij DP maar ik heb geen problemen mijn lichaam in te zetten om te krijgen wat ik wil.

Dingen waar je bij mij zeker op de goede plek bent zijn:
•fun worstelen, ook wel “fantasy wrestling” genoemd: ik leg jou in verschillende worstelgrepen en jij moet proberen los zien te komen.
•semi-competitief: jij mag ook proberen mij in verschillende grepen te leggen.
•Worstelen als onderdeel van een rollenspel

Met vol verwachting kijk ik uit naar onze eerste worstelsessie!

Top