Header Image

Switch Femme

 

Ik was weg, weg van Domination Palace, weg uit de scene. Ik wilde weer ‘A good girl‘ zijn. Niet dat dat in mijn hoofd ooit zo is geweest, toch probeerde ik het.
Maar… zoals we eigenlijk allemaal wel weten, vanuit welke rol en met welke verlangens je ook in de scene zit, bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik ben terug!

Good Girl Gone Bad!… again…

In de onderdanige rol ben ik erg ondeugend, leergierig en ik heb meestal een grote grijns op mijn gezicht. Ik hou heel erg van spanking op mijn billen; over de knie of juist vastgezet? Kruipend of in een mooie houding? Bij een juiste opbouw en klik kan ik best wel wat hebben. Dit niet alleen met spanking maar ook een mentale connectie. Wil jij samen met mij intieme momenten beleven?

In de Dominante rol kan ik erg streng en sadistisch zijn, uiteraard wel rekening houden met wat je aankan. Ik hou altijd rekening met jou grenzen maar dat betekent niet dat ik niet probeer je daar net even overheen te krijgen. Ik hou ervan om pijntjes en commando’s uit te delen. Van een lekkere stevige pak op je billen tot CBT (Cock Ball Torture). Ik laat je kruipen. Ik heb een voorliefde voor leer en hakken.

Ook voetfetisjisten word ik erg blij van. Ik hou ervan als mijn voeten verwend worden. Masseren, aanraken, likken…. Of misschien zelfs een happy end.

Hieronder vind je enkele voorkeuren van mij. Mocht je zelf een leuke fantasie hebben dan kan je die mij mailen! Dan kan ik altijd een rode draad eruit pikken.

Do’s
spanking (over de knie) – zwepensessie – bastinado – caning– voetfetisjisten – masochisten – vernedering – rollenspel (student/leraar) – High Heels – aanbidding – trampling – CBT –leather – kousen – erotic Play – Torture of caress – forced orgasm – breathplay – puppyplay 

Dont’s
copra – nursing – adult baby

Hopelijk tot snel!
Groetjes, Femme

Klik hier om meer foto’s van Switch Femme te bekijken
Klik hier om Switch Femme een persoonlijk bericht te sturen

Top