Switch Eva

Ik ben Eva, een 20’er die ooit op het schoolplein er achter is gekomen dat stoeien en jongens (en meisjes) vastbinden geweldig is. Sommige mensen groeien op, ik ben alleen ouder geworden.

BDSM is een groot deel van mijn leven. Ik vind het heerlijk om te spelen met macht, zowel om deze te hebben als om hem kwijt te raken.

Tijdens een spel is het even alsof de buitenwereld niet bestaat. Het geluid van een zweep op naakte huid, de glans van mijn laarzen in het licht, die ene blik die rillingen over mijn rug laat lopen. BDSM geeft een extra kick aan het leven dat ik niet zou willen missen.

Rollenspellen zijn een grote passie van mij, misschien omdat ik nooit helemaal echt ben opgegroeid. Strenge zuster, opstandig schoolmeisje of die ene fantasie die je al tijden in je hoofd hebt maar nog nooit hebt gerealiseerd. Samen vinden we de beste manier om jou scenario werkelijkheid te laten worden.

Ik vind het heerlijk om de touwtjes letterlijk en figuurlijk in handen te houden. Jou zo neer te zetten dat je geen kant op kan en volledig overgeleverd bent aan mijn verlangens. Ook krijg ik echt een kick om je te kunnen gebruiken precies zoals ik dat wil. Het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken is dat je alles precies doet zoals ik dat wil, de rest kan je aan mij overlaten. Af en toe kan ik een echt prinsesje zijn.  Het is namelijk heerlijk om verwend te worden. Ik ben gek op leuke cadeautjes zoals schoenen, kleren of iets origineels wat je zelf bedacht hebt.

Als onderdanige ben ik speels en lief, al vaak een tikkie ondeugend. Maar met een strenge blik kan ik zeker weer goed op mijn plek gezet worden. Het is een bijzonder gevoel me helemaal te kunnen overgeven aan een Meester. De menselijk geest is een bijzonder iets. Tijdens mijn omzwervingen heb ik veel ervaring opgedaan met hypnose en mind-play. So if you let me, ill blow your mind…

Een paar dingen die ik graag doe:
Rollenspellen – Naalden – Baby/infant play – CBT – obedience training, slaventraining – Spanking, zweepjes – Kaarsvet – Sounds – Bondage – Sensory-play – Machteloosheid, opsluiting –
Travestie- Bisexualiteit –  Voet/schoenen aanbidding – Anaal – Hypnose – Vernedering – Golden showers – Breath play – Stoeien

Staat wat jij leuk vind niet bij het lijstje, stuur dan even een berichtje. Samen kunnen we vast iets vinden waar we allebei een geweldige tijd aan beleven! Ook als je nog vragen hebt of iets wil overleggen hoor ik graag van je.

Klik hier om meer foto’s van switch Eva te bekijken
Klik hier om switch Eva een persoonlijk bericht te sturen

4 thoughts on “Switch Eva

 1. Beste meesteres Eva,
  was eergistermiddag bij uw te gast als een nieuwe slaaf. Wij hebben samen een 2de sessie gespeeld.Deze sessie was voor mij een soort van informatie sessie over hoe een slaaf zich moet aanbieden bij het begin van de sessie en ook wat een slaaf mag zeggen of vragen tijdens een sessie.Kortom,voor mij is veel duidelijk geworden.
  U bent niet alleen een meesteres maar toch ook wel een lerares naar nieuwe slaven zoals ik. Ook weet u rust en kalmte tijdens de sessie in te bouwen waardoor een nieuwe slaaf zich ook op z’n gemak gaat voelen. Iets wat ikzelf dus ook werd.
  Het is echt een aanrader aan alle nieuwe slaven die willen leren hoe je een echte slaaf kan worden.
  Mijn hartelijke dank voor de zeer leerzame sessie. Een volgende sessie zal er ook zeer zeker komen!!
  BEDANKT
  GROETJES SLAAF LEON

 2. Wow meesteres; wat een verrassing vandaag. Ik kom zeker gauw eens terug, want ik was betoverd kan ik zeggen.

 3. Beste Meesteres Eva,
  Heel erg bedankt voor de fijne kennismaking vandaag. Als U er ook maar half zo van genoten heeft als ik dan zou me dat veel deugd doen. Hopelijk heeft U niet te veel last van de gevolgen van het ongelukje…
  ik hoop U snel weer te mogen dienen!
  Nederige groeten,
  jacob

Comments are closed.

Top