Slavin/Switch Liv

Hallo, ik ben slavin/switch Liv, 37 jaar jong en weet als sinds mijn jeugd dat ik onderdanige gevoelens heb. Heb ze proberen weg te stoppen, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus vandaar mijn aanwezigheid in Domination Palace vanaf heden.

Als slavin, maar eigenlijk ben ik nog een sub, geniet ik ervan de touwtjes uit handen te geven en overgeleverd te zijn aan jou. Ook rollenspellen vind ik erg leuk en lekker om te doen.

Een echte masochist ben ik niet, als strafmiddel kan ik wel lichte pijn verdragen. Ondeugend ben ik wel, zien hoever ik kan gaan zit een beetje in me. Ik ben geen willoze slavin, maar ik zal nooit disrespect tonen.

Mogelijkheden:
Mondknevels-strelen-straffen-gehoorzaamheidstraining-spanking-zwepen-bondage-haren trekken-tepelspel-licht anaal spel-Daddy/girl-schoolmeisje-doktertje spelen-secretaresse-age play-duo spel-bi sessies

Als switch domineer ik jou op een speelse manier en ik schuw niet je pijnprikkels toe te brengen en je edele delen onder handen te nemen met allerlei dingetjes die je bij ons kan vinden. Ook vind ik het leuk je vast te binden en je net zo lang te teasen totdat je helemaal gek wordt.

Als er speciale dingen zijn die je zou willen die hierboven niet beschreven staan, hoor ik dat graag. Ik zal mijn uiterste best doen het je het zoveel mogelijk naar de zin te maken binnen mijn mogelijkheden en grenzen.

Lieve kus Liv

Klik hier om meer foto’s van slavin/switch Liv te bekijken
Klik hier om slavin/switch Liv een persoonlijk bericht te sturen

Top