Header Image

Slavin Daisy

Beste Meesters en Meesteressen,

Mijn naam is slavin Daisy en onlangs heb ik ondervonden dat ik het heerlijk vind om U te dienen en mij compleet aan U en Uw wensen over te geven. Mijn karakter is zeer veelzijdig en ik ben zowel zeer onderdanig, dienend en toegewijd als ondeugend en speels. De BDSM wereld is nog nieuw voor mij en ik heb nog veel te leren.

Wilt U mijn zintuigen prikkelen en mijn grenzen verkennen en misschien wel verleggen? Wilt U mij trainen zodat ik een goede slavin kan zijn en aan al Uw wensen kan voldoen?
Even graag dien ik Meesters als Meesteressen en vind ik het ook heel leuk om de Dominante Dames van Domination Palace te dienen en te spelen met de onderdanige dames van het huis.

Wilt U contact met mij opnemen via de mail om Uw wensen en voorkeuren aan mij door te geven? Dan kan ik mij op correcte wijze aan U aanbieden.

Mindplay – Lichte verbale vernedering – Op mijn plaats zetten – Machteloosheid – Overlevering – Slavinnen training – Medische keuring – Inspectie – Daddydom – Daddy’s little girl – Roleplay – Klein meisje – Slet – Hoertje –Secretaresse – Girl next door — Straffen–Bondage – Spanking – Whipping — Faceslapping – Dienen- Vastbinden – Kaarsvet – Gagging – Kruipen — Worstelen – Stoeien – Bi-spel

Ik wacht op U,
Liefs Daisy

Klik hier om meer foto’s van slavin Daisy te bekijken
Klik hier om slavin Daisy een persoonlijk bericht te sturen

Top