Header Image

Mrs. Zascha

Ik ben een lange,  slanke, sportieve blonde dame van begin 30 die niet vies is van een potje stoeien. Worstelen en iemand in de klem leggen is geen probleem voor mij en ook met handschoenen aan ben ik een stevige uitdaging.

Worstelen is voor mij niet nieuw en ik vind het geweldig om te doen. Vooral als jij denkt dat je mij wel aan kan maar er uiteindelijk op terug moet komen…
Ik kan er ook ontzettend van genieten als ik zie dat je compleet machteloos ligt of zit te wachten op wat er nog meer komen gaat. Elke keer zal ik een stapje verder met je gaan en je grenzen oprekken en verleggen. Ik ben heel benieuwd tot hoever je mij mijn gang laat gaan en hoe ver jij durft te gaan voor mij.
‘It takes two to tango’, dus vooral de interactie in ons spel maakt dat het steeds verrassender voor je wordt. Wederzijds respect, hygiëne en vertrouwen zijn key words die je bij mij kan verwachten.

De dingen die ik doe en leuk vind (van beginners tot gevorderden) zijn: anale spelletjes – ball and belly busting – body worship/ FemDom Play – bondage – breathcontrol – cbt – face sitting – fucking machines – golden shower – kicking – kietelen – panty fetisj – slaven en sletten training – sounds – spanking – spitting – nipple play – tease and denial – torture of cares – trampling – (verbale)vernedering – zwepen – scheren – travestie – worstelen.
SMassage – Door mijn jarenlange ervaring als masseuse, kunnen mijn handen ook erg zacht zijn. Zachte strelingen en aanrakingen… MAAR ik zou geen Meesteres zijn als er geen kinky tintje aan zit. Dus als je bij mij een erotische massage wil kan dat, maar niet zoals in een massage salon. Dan gebeurd het op mijn manier…

Mocht er nog iets zijn waarvan je denkt, dat staat er niet bij maar dat wil ik wel, alles is bespreekbaar, je kunt me gerust een berichtje sturen en dan krijg je van mij persoonlijk antwoord terug.

Tot snel!

Klik hier om meer foto’s van Meesteres Zascha te bekijken
Klik hier om Meesteres Zascha een persoonlijk bericht te sturen

Top