Header Image

Mrs. Sophie

I may be bad, but I’m perfectly good at it.

Ik ben niet zomaar een mooie volle Kinky Dominante Vrouw met dwingende groene ogen, ik heb veel kanten en kwaliteiten om in te zetten om jou een onvergetelijke sessie te bezorgen

Meesteres  Ervaren, creatief en bovenal dominant. Als lifestyle Meesteres beheers ik jouw lichaam en gedachten, krijg ik jouw vertrouwen. Heb ik de mogelijkheid om mijn slaaf helemaal tot het gaatje te laten gaan en beslis ik wat er nodig is om mijn BDSM gevoel door jou te laten bevredigen.

Sadiste  Er zijn (gelukkig!) veel technieken om jou (met of zonder sporen) te laten lijden voor mijn genot. Zo ben ik erg bedreven in CBT, tepelspel, elektro, zwepenspel, canen en dit het liefst in een oncomfortabele houding.

Fetishiste  Geen fetish is mij te gek. Ik vind het heerlijk om met jou te spelen in latex of lak kleding. Ook hoge laarzen en diverse sexy pumps heb ik in mijn collectie. Voor jou heb ik dameskleding en schoenen, pruiken, make up maar ook luiers, regenjassen, latex handschoenen, operatiekleding etc.

Cuckoldress  Een relatief onbekend begrip maar voor mij zo ontzettend boeiend, de machtsverhouding tussen de slaaf en zijn Cuckoldress. De slaaf die kuis moet blijven, met of zonder kuisheidsgordel, en het zijn Meesteres zo aangenaam mogelijk moet maken. De Cuckoldress/Meesteres doet wat ze wil, de cuck/slaaf jaloers en geil achterlatend. Femdom met een extra dimensie.

Big Lady Met mijn heerlijke volle lichaam gebruik ik jou graag als mijn kussen. Geniet van de onderdanigheid die je voelt als ik je crush onder mijn gewicht. Een heerlijke facesit met jouw hoofd tussen mijn dijen en het aanbidden van mijn buik, billen, borsten en benen hoort er zeker bij!

Nurse Met mijn medische achtergrond kan ik jou je stoutste medische sessie mee laten maken. In de geheel ingerichte medische kamer van Domination Palace krijg jij je keuring, operatie of genieten we van onze fetish voor medische kleding en toebehoren.

Slet  Nee, niet ik natuurlijk, jij! En wat doen we met sletten? Hoerig aankleden, alle gaten trainen zodat ik nog wat aan je kan verdienen en misschien zelfs wel inzetten bij een bi-sessie. Evenals je gaten worden je grenzen opgerekt en gaan we je keuren op je hoerige kwaliteiten.

Double the Trouble Wil je eens gedomineerd worden door 2 Meesteressen of een slavin betrekken in ons spel dan is dit altijd mogelijk! Leg je fantasie aan mij voor dan weet ik zeker dat ik de juiste Lady in ons spel kan betrekken.

Ik ben er voor beginners, gevorderden, mannen, vrouwen, stellen, alle geaardheden, mensen met een handicap en alle leeftijden. Ook BDSM les is mogelijk voor stellen!

Sessies zijn mogelijk in het Nederlands en Engels.

Heb je vragen dan mag je me altijd mailen, je krijgt spoedig antwoord.

Mogelijkheden

Travestie/crossdressing, slettentraining, slaventraining, femdom, (Forced) bi spel, CBT (cock and ball torture) anaalspel geven, fisten, voorbinddildo, soft anaal, prostaatmassage, sounds, naalden, elektro play, neon wand, tease and denial, lust spel, sensory deprivation (afgesloten van de wereld, geen zicht, geen geluiden) opsluiting, halve dag sessie (1 uur spel, 3 uur opsluiting) golden shower (graag van te voren aangeven!) spugen (speeksel), WAM sessies met eten, baby spel, luierspel  (AB, DL) voettfetish, schoenfetish, trampling, fetishkleding: latex, lak, high heels, laarzen tot over de knie, zwepenspel, spanking, bondage, boeien, klemmen, takelen (ondersteboven), medisch spel, rollenspel: verpleegster, schooljuf etc.

11 thoughts on “Mrs. Sophie

 1. Het is inmiddels een jaar geleden dat ik mijn eerste afspraak bij MRS. Sophie mocht hebben.
  Ik ben een liefhebber van het medisch spel dus in ons spel is MRS.Sophie de dokter en ik de patiënt met terugkerende klachten.
  Alles bij elkaar hebben we nu zo’n zeven maal met elkaar gespeeld, en ik moet zeggen het blijft spannend, dokter Sophie heeft diverse mooie outfits en ook het spel is iedere keer weer een genot, het is nooit routinematig, je merkt dat dokter Sophie er zelf ook veel plezier aan beleefd.
  Een aanrader voor zowel beginnende als gevorderde patiënt, van onderzoek naar behandeling en indien gewenst een spannend operatiespel.
  Ik kan eigenlijk niet wachten tot mijn ” klachten” terugkeren en ik een afspraak moet maken voor mijn herhaal consult en noodzakelijke operatie..

  Nursingliefhebber

Comments are closed.

Top