Mrs. Manja

Ik ben Meesteres Manja, een dominante vrouw die zich graag uitleeft op een gewillig slachtoffer.

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina.

Mijn sessies draaien om een samenspel tussen mij, mijn onderdanen en ondergaanders. Ik kan je lichaam lief prikkelen tot gemeen plagen met allerlei speeltjes die ik op je uitprobeer.
Waar ik enorm van kan genieten dat jij aan mij, je Meesteres kan laten zien wat voor me over hebt.

Een sessie waarin jij flink verbaal of lichamelijk vernederd wilt worden geeft mij een echte kick, ik kan je meteen laten zien waar je hoort, laag bij de grond met je gezicht tegen de neus van mijn hoge laarzen. Uit WAM-sessies (Wet and Messy) haal ik veel genot uit, hoe ver ga jij met het eten dat ik jou voor schotel..?

Ik maak je graag machteloos door je goed vast te zetten zodat jij geen kant meer op kan. Misschien mag je mijn voeten aanbidden, spuug ik mijn slaafje in zijn mond of krijg je een tik in je gezicht. Krijg jij van mij een golden shower? Ga ik je aanpakken met electro of anale spellen? Of is de uitdaging om te zien hoe ver jij mijn voorbind dildo kan pijpen…

Slettentraining vind ik geweldig, je omtoveren naar de vrouw/sletje in jou. Ga jij mij verrassen door goed op hakken te kunnen lopen of met een goede striptease? Of moet jij hier nog goed mee oefenen?

Door de jaren heen en mijn ervaring als Meesteres bij Domination Palace weet ik je grenzen op te zoeken, je te teasen, pijnigen en plagen maar ik zal ten allen tijden je harde grenzen respecteren. Voor de sessie gaan we eerst even rustig praten om je do’s en dont’s door te nemen. Tevens kan je door op de link te klikken onderaan mijn pagina, mij een bericht sturen met je vragen, je stoutste fantasieën en wensen, alles is bespreekbaar, je krijgt van mij een persoonlijk antwoord terug of ik ze tot werkelijkheid kan maken.

Hier onder een lijstje van de mogelijkheden:

-Anale spellen -Ballbusting/bellybusting -Breathplay/Ademhalingscontrole -Bondage

-Bi-sessie -CBT/Soft tot hard -Electro play -Faceslapping -Facesitting -Figging -Mijn voorbind dildo Gaggen/Deepthroaten -Golden Shower -Kaarsvet -Leather -Luiersessies -Machteloosheid -Melk Machine -Mind Games -Mondknevels -Mummification -Naalden -Panty fetish -Scheren -Sensory Deprivation -Slaventraining -Slettentraining -Spanking -Spugen –Smoking sessie/Levende asbak -Sounds -Tepelspel -Torture of Carres -Trampling -Travestie -(Verbale)Vernedering -Verkrachting spel -Voet/ Schoen aanbidding -Zwepen /Soft tot Hard

Durf jij met mij op avontuur te gaan?

Tot snel ziens.
Vriendelijke groetjes,
Mrs. Manja

 

 

Klik hier om meer foto’s van Meesteres Manja te bekijken
Klik hier om Meesteres Manja een persoonlijk bericht te sturen

 

8 thoughts on “Mrs. Manja

 1. Beste Mrs Manja,

  paar weken geleden inmiddels voor een tweede keer en bezoek mogen doen. Natuurlijk kwam ik om u te mogen gehoorzamen! Van te voren had ik al een beetje mijn verlangens laten weten en die heeft u wel heel erg goed onthouden.

  Ik vond het heerlijk die lange laarzen te moeten schoonlikken, de tikken die ik in mijn gezicht kreeg als ik weer eens te ver ging met mijn ogen. Daarna had u me op de grond vastgelegd en hebben de gevoelige plekken van mijn lichaam het aardig te verduren gehad. Ook het controleren van mijn ademhaling, beter gezegd het beperken van -, vond ik heerlijk, spannend vooral!

  Daarna voorover vastgezet en heb ik aardig wat tikken te verduren gekregen. Vooral de straf die ik verdient had…

  In een andere kamer in de schandpaal vastgezet, geblinddoekt met een strak masker en op hoge hakjes. Plotseling was u weg, heb ik een flinke poos zo moeten staan. Dat vond ik best zwaar, mijn spieren hebben het nog goed gevoeld de dagen erna! Ook mijn kontje heeft u aardig goed gebruikt. Voelde heerlijk om zo verder te gaan..

  Waar ik eerder altijd onderuit wist te komen, werd ik (bijna) onderste boven gehangen, mond ver open gespreid en kon ik het deze keer niet meer ontlopen…. Kan niet anders zeggen dan (voor mij) een ultieme vernedering!

  Heel erg bedankt dat ik u weer heb mogen dienen Mrs Manja. Hopelijk tot snel weer…

  Groetjes

 2. Meesteres Manja, Ik wil U bedanken voor de fantastische sessie die ik mocht beleven met U. Deze sessie staat op nummer één in mijn SM belevenissen. De tijd die U me gaf en de enorme variatie in het spel maakten deze sessie tot een rollercoaster van emoties. Al hetgeen ik U verteld had als fantasie vooraf kwam terug gedurende de twee uur die ik in Uw aanwezigheid mocht doorbrengen, waarvoor mijn oprechte bewondering. Veel nieuwe ervaringen meegemaakt zoals de trampling met Uw mooie laarzen, de Golden Shower en het klaarkomen door tegen Uw laars aan te rijden. Uw geduld, voorzichtigheid en begrip voor het anale gedeelte waren een verademing. De zweepsessie, voetadoratie en penismassage waren hemels en voor mij van een zeer hoog niveau. Een mix van ervaringen uitgevoerd met een naturel die ik eigenlijk nog niet eerder meegemaakt heb. Ik wil hier nu niet als een vleier overkomen maar vakmanschap verdient een pluim, niet ? Domination Palace heeft een “natuurtalent” in hun midden, hopelijks dragen ze er goed zorg voor. Ik kom zeker terug en kijk er nu al met “plezier” naar uit. Meesteres Manja, ik ben ervan overtuigd dat U nog vele vele anderen gelukkig gaat maken onder Uw vaardige handen en voeten, all the best en vooral geniet verder van wat U zo goed doet !! Groeten, bart

 3. Beste Meesters Manja

  Bedankt voor de 1 1/2 uur sessie die ik donderdag bij U had. Het beviel mij alles bijzonders goed, U heeft mij echt op mijn plek gezet. Alles wat U gedaan heeft en wat ook gebeurd is tijdens de sessie was heel leuk en ook heel professioneel. Ik dank U helemaal voor deze leuke ervaring die ik met U ervaren heb. Ik kom zeker weer terug bij U!

  Dank U wel voor alles! Groetjes Slaaf Frank

 4. Geweldige sessie gehad met Mrs Manja,, echt een top-meesteres. Prachtige outfit en hele mooie vrouw.
  Ook een rollenspel beheerst ze als geen ander.
  Ga zeker weer een nieuwe afspraak maken.

 5. Beste Mrs Manja,

  Nogmaals bedankt voor de leuke en supergeile sessie! Alles is precies volgens mijn fantasieën en wensen verlopen. Special bedankt voor je inzet om de juiste outfit uit te zoeken! Ik kan er niet wachten totdat ik opnieuw onder je voeten lig. Groeten!

Comments are closed.

Top