Mrs. Fay

Naar lange tijd en eindelijk bezig te zijn met nieuwe creaties beeldmateriaal, moet ik helaas toch dit kenbaar maken.
Omtrent gezondheidsproblemen wordt het even het totaal tegenovergestelde:

“ in the picture “
maar…
“tijdelijk out of the picture”

Helaas heb ik even alle energie nodig voor het herstel binnen mijn healty zone!
Uiteraard kon ik het niet maken om na mening verzoekjes, nog iets van nieuwe creaties te laten zien!
Maagdelijk wit zijn de aller mooiste bruidjes ooit,
om af te likken zo…

Maar ik hoop snel weer terug te zijn!
Voor nieuwe bruid sletjes,en uiteraard voor Mijn geduldige trouwe Slaafjes, sletjes, bont-slavinnetje, anaalridder ,spastische stout meisje, alles dumpende putjes en al dat ander laag bij de grond thuishorende.. Voor hun begint deze nieuwe start met nieuwe duidelijke grenzen uit zetten of op te zoeken!
Want!
Life begins at the end of your comfort zone!

Your Your Mistress her need of stepping out of the boundaries of comfort zones,
conquering for new bizarre wonderful wolds.
That is her real lifetime addiction!

Fay Feline Felon

 

                                                                                        My way or the high way..

Mijn naam is Meesteres Fay, een aanminnige strenge dame met een voorliefde voor extreme spellen en fetishkleding.

Geen kink is mij vreemd en ik sta open voor iedereen die mij wil dienen.
Wel verwacht ik van jou de bereidheid om je over te geven aan mijn perverse fantasieën en hier uiteraard met volle overgave van geniet.
Elke donderdag ben ik aanwezig om met veel passie mijn sadomasochistische fantasieën te uiten en delen.
Dus aarzel niet..

                                                                                          Life begins at the end of your comfort zone.
                                                                                                  Try this wonderful exciting world!

Ben je nieuw in deze bijzondere wereld dan wil ik je hier met alle plezier ervaring laten opdoen.
Ik deel deze fantasieën met mannen, vrouwen en ook koppels. Zit je in een rolstoel of heb je een beperking ook dan ben je van harte welkom.
Ik heb een heel uitgebreide collectie fetishkleding en bijbehorende spullen, pruiken ect. Spannende verkleedpartijtjes met Mijn slaafje in aangepaste kleding, wel of niet als travestie geen fetish is mij te gek.

Mail me jouw fantasie!
Ik ben iemand met een druk bestaan dus slaafjes moeten soms even geduld hebben voor ik een reactie geef.

In een sessie kun je bij mij terecht voor:

CBT –  Tepelspel – Anale spellen (soft, extreem) – Trampling – Spanking/Zwepen, Caning, Bastinado – Kaarsvet – Ozon – Electro – Travestie en Slettentraining* – Gagging en Deepthroat pijpen* – Nursing – Aantrekken en Afstoten – Smoking sessie: Levende asbak – WAM-sessie: kliederen, spugen met vloeistoffen en voedsel* – Aantrekken en afstoten – Spermplay* – Mind games – Breathplay (soft) – Needleplay (soft, hard)* – Sounds en katheters* – Opsluiting – Kietelsessie – Sessie met lichaamsvloeistoffen: Spitting, Golden Shower, Copra (in overleg)* – Human Funiture – Luiersessie en Ageplay*

Rollenspel: verhoorsessie, agente, drill sergeant, gijzeling.

Fetisjisme: panty, high heel, voet, sjaaltjes, leer, lak, burlesque, ballon* – Vernedering* – Bi-sessie/gedwongen homoseksualiteit; Voor als je het opwindend vindt om een samenspel te hebben met een van mijn andere gasten.*
De onderdelen met * ben ik zeer bedreven in.

We proberen zo nu en dan een bi-dag te organiseren, houdt hiervoor de website in de gaten.

Er zijn ook een aantal dingen die bij mij niet mogelijk zijn: Ik ga niet uit de kleren, dus ik speel niet naakt. En intiem is bij mij ook niet mogelijk. In mijn BDSM-wereld past dat niet in mijn fantasie.

Staat er jou voorkeur van spel niet bij wil niet meteen betekenen dat het niet mogelijk is. Ook voor speciale kledingwensen geldt, vragen kan altijd.

Wie weet tot snel…

Meesteres Fay

Feline Felon

Klik hier om meer foto’s van Meesteres Fay te bekijken
Klik hier om Meesteres Fay een persoonlijk bericht te sturen

6 thoughts on “Mrs. Fay

 1. Meesteres Fay… ijskoud de warmste…
  Prikkelend ontvlambaar slaat de vonk bij dit slaafje weer over naar… Het verlangen bij Haar te zijn.
  Meesteres Fay… rode haren, rode lippen, koele, soms licht gemeen… oogt Zij… als… een ijskonijn?
  Tsja … Zij is meer een white rabbit en veel meer dan dat… Haar zoet dun minzaam lachje geven mij hoop. Meesteres Fay is zorgzaam en Zij heeft tedere empathie en mededogen voor Haar slaafje.Zij is meer gesmolten vloeibaar ijs… Zij geeft honingzoete pijn: Auw..Auw! Het smaakt verrukkelijk!!
  ….. Haar benen worden opgesierd door hoge zwarte laarzen waaruit een beeldschone panty omhoog kruipt…Elegant met een jarretelle motief de vrouwelijke benen en rondingen fluweel omvattend.
  Eindigend in een kanten pant en een broderie bra die de vleselijke rondingen verhullend omsluiten
  Haar broze hals geketend met een smaakvolle ketting. Met als toppunt (letterlijk) Een flamboyante schitterende grote hoed. Hoog en hartig. Charmant en vol goede smaak. Een edele, chique meesteres van stand… Meesteres Fay ziet er oogverblindend gracieus uit. Een en al lust voor mijn ogen!

  Ik mag Haar dienen en Zij gaat mij gebruiken… Dat zal ik weten en voelen ook. Uitdagende prikkels!
  Zij beveelt me de polsboeien om te doen. Strakker ordonneert Zij. De kettingen trekken mijn beide armen uit elkaar ingespannen de lucht in. Spreid de benen zo ver mogelijk.. en ze worden in spagaat vastgeketend aan de stang. Nu bungelt mijn lichaam stijf. Alle ledematen staan strak en vast aan Haar vier ankers. De penis wordt strak gebonden. Hard achterwaarts gespannen vastgezet. Haar vijfde anker… Ik kan geen kant op. ZIJ kan doen met mij wat ZIJ wil en ..ZIJ doet… Ik vind het heerlijk… Klemmen venijnig op de tepels, knijpers op arm en been. Ze strelen mij om bij Haar te mogen zijn. De armen gaan uit de lucht en worden schuin voor boven vastgezet. Een zwarte brede tuigriem wordt vastgesnoerd. Ik hang nederig naar voren. Kansloos en roerloos overgeleverd aan Haar… Meesteres Fay neemt een rode stoel en Zij zetelt zich voor mij. Kus mijn laarzen beveelt Zij.
  Ik kan er met mijn tong net niet bij. ZIJ plaagt en vernedert mij en gunt me tenslotte de laarzen
  met mond en tong teder te strelen… Wat een genot… Zij beveelt: Voorover; billen naar achteren.
  Dat kan beter robje… De zweep knalt scherp op mijn achter- en onderlichaam. Gloeiend warm.
  Zij zet krachtig voort met de bat brandende billen. De beloning komt: Zij gunt mij dat haar gezicht zonder aanraking heel dicht bij de mijne komt. ZIJ is zo mooi. Haar ogen bedwelmen mij.. Daar doet robje het voor. Ik snuif de meesteres heerlijk geurend op.. Haar huid, Haar haren en bovenal de ogen.

  Naar de bank… Liggen, benen op de leggers. Handen en voeten vastgeketend. Loei scherpe pijn door tepel klemmen, zwaar te dragen maar robje doet het uit liefde voor meesteres Fay.. Ik glimlach van binnen. Meesteres Fay bood mij haar vingers aan. Gebood mij ze af te likken. Mijn keel stond in brand. Na dit voorproefje…Onder in mij.. in mijn genitale centrum voelde ik een zalig kruispunt van vloeibaar brandend peper gevolgd door ijzige koelte waarop Meesteres Fay venijnige slagen met een karwats gaf, gevolgd door de elektrisch violent. Ik kronkelde van genoegen en moest mezelf dwingen te ontspannen. Meesteres Fay had robje overweldigend gevangen tussen pijn, gezonde angst en lust
  Onuitgesproken dacht ik wat is zij toch een klere kreng. … Tsja… dat is meesteres Fay voor mij ten voeten uit: Een door mij gewild kreng, maar dan wel een lief, goed en zorgzaam kreng. Zij geeft pijn op de rand van de grens en ook daarover heen… zolang het goed voelt… Meesteres Fay waakt over Haar slaaf robje met liefde.. Zo voelt het en..het is ZO goed…ZIJ dus! ! Mrs. Fay “as it is in heaven”.
  Een te geweldige edele meesteres. Zij heeft een heel hoog wauw en kicken gehalte!
  Dank van robje en rowena … We are melting (chocolate) for Mrs. Fay!

  Sun0rob

Comments are closed.

Top