Mrs. Denise

Ik ben Meesteres Denise, een life style Domina in hart en nieren.

De adrenaline die bij een sessie oploopt ervaar ik als een sensatie. Heerlijk om samen de spanning op te bouwen en later te ontladen. Voor mij is BDSM een beleving waarbij spanning, wederzijds verlangen, aantrekken, afstoten, straf en beloning voortdurend door elkaar heen lopen. Van zachte, sensuele spelletjes waarbij ik je heerlijk streel, uitdaag en in staat van opwinding breng, kietelspelletjes waarbij je hele lijf in opstand komt tot het vastbinden, teasen, pijnigen en laten kronkelen van genot.
Onze interactie tijdens de sessie, de glans die ik zie in je ogen, je verbale-en non-verbale gedrag in welke vorm van je fetish en/of BDSM behoeftes en verlangens, jouw kick is mijn kick, maakt dat het voor mij iedere keer weer een genot is om je met een lach te ontvangen en met een grotere grijns weer weg te zien gaan..

Ik geniet van alle spelvormen van soft tot extreem hard. Jouw mentale- en(pijn)grenzen zal ik daarbij verleggen. Ik zal je ge-of misbruiken en vernederen zodat jij je voelt als een nietsnut als je de weg naar huis zoekt.

Als verpleegkundige ben ik goed in Medical Play/Nursingsessie’s. Een lichamelijke keuring van tepel- anaal en vaginaal onderzoek, catheters, hechten, staplen en het gebruik van naalden kunnen een onderdeel zijn. Geen enkele sessie verloopt volgens een vast patroon. Ik reageer op jouw reacties. Door het onderlinge contact wordt een spel creatiever, onverwachter en boeiender. Ik schakel tussen de verschillende spelvormen en zo wordt het een topsessie! Als je het verdient zorg ik voor een passende beloning! Kortom alles is mogelijk wat aansluit bij jouw wensen en fantasieën.

Vertrouwen, veiligheid en hygiëne zijn altijd randvoorwaarden voor mij. Ik houd rekening met je vooraf aangegeven grenzen, maar zal je altijd proberen te verleiden om je grenzen te verleggen. En wanneer je nieuw bent in deze boeiende wereld zal ik voorzichtig zijn met de opbouw van de sessie en je steeds meer nieuwsgierig maken naar meer.

Mogelijkheden van soft tot extreem hard:
Anale spellen ( dildo’s, stretching, fisting, strap-on) – Ass Worship – Adult baby – Ballbusting/Belly busting – Body Worship – Bondage – Breathcontrol – Bi-sessie (Forced) -CBT (Cock and Ball Torture) – Chastity training / Keyholding – (Complete) Sensory Deprivation – Electro Play – Erotic Play – Facesitting – Fem Dom Play – Figging – Forced orgasm – Fucking machine – Gagging en Deepthroat pijpen – Golden Shower – Hogtie/Takelage – Kaarsen – Keyholding – Kicking – Kietelsessies – Leather – Luiersessies – Medical Play/ Nursing (keuring, lichamelijk onderzoek, naalden, hechten, staplen, catheter, klysma) –  Mummification – Panty Fetish – Slaven training – Sletten training – Sounds/catheters – Smoking sessie/ levende asbak – Spanking – Spitting – Tepelspel – (nagels, klemmen, tangen, naalden, electro) –  Tease and denial –  Torture of caress (Herhaaldelijk klaarkomen) –  Trampling (met hakken, blote voeten) – (Verbale)Vernedering – Zwepen (cane, flogger, padle, bat, bullwhip)

Copra is niet mogelijk

Geen enkele fantasie is bizar voor me, alles is bespreekbaar! Mochten er bepaalde aspecten hierboven niet vermeld staan, maar die jij wel graag zou willen ondergaan en beleven, je mag me altijd een mail sturen. Mannen, vrouwen, koppels, iedereen is welkom.

Vriendelijke groet,
Meesteres Denise

Me Duce Tutus Eris.

Klik hier om meer foto’s van Meesteres Denise te bekijken
Klik hier om Meesteres Denise een persoonlijk bericht te sturen

 

22 thoughts on “Mrs. Denise

 1. Belofte maakt schuld, ooit heb ik Meesteres Denise belooft een spelverslag voor haar te schrijven. U zult begrijpen, dat is er nooit van gekomen. Toch blijft mijn belofte rond zeuren, daarom tijd om hem in te lossen.
  In plaats van een enkel spelverslag kies ik ervoor om mijn ervaringen uit meerdere ontmoetingen met Meesteres Denise te beschrijven. Niet chronologisch maar puttend uit mijn herinneringen, als fragmenten van uiterst plezierige ontmoetingen.
  Natuurlijk ook mijn complimenten aan alle andere Dames van Domination Palace. Het is zeker niet mijn bedoeling hen te kort te doen.

  Ode aan Meesteres Denise, de Domina die DP nieuw leven heeft ingeblazen.

  Naakt zit ik om mijn knieën voor haar. Heb de opdracht om mijn slavinpikje stijf te houden en onderwijl haar mooi gevormde voeten te observeren. Klaarkomen mag ik niet, stoppen met masturberen ook niet. Terwijl ze me spottend aankijkt heb ik het moeilijk.

  Gebogen boven een kunstlul leert ze mij pijpen. Ze drukt met kracht mijn mond diep over de dildo. Elke keer als mijn inspanningen verslappen brengt ze me hardhandig bij de les. Mijn keel sputtert tegen, kokhalsreflexen opwekkend. Maar daar heeft deze Meesteres weinig mee op; als een echte lul wil zuigen moet je trainen. Veel en diep trainen, met tranen en spuug.

  Mijn polsen zitten vast aan mijn enkels, strak. Geknield in een pijnlijke en starre houding. Meesteres Denise torent boven me uit. Met haar ene voet schopt ze tegen mijn pik en ballen. De andere drukt tegen mijn lippen. Gedwee lik ik haar tenen. Mijn pik en ballen zijn strak afgebonden en haar voet zeer doelgericht. Alles doet pijn totdat ze haar benen ietwat opent.

  Mijn pikje staat onder spanning, elektrische spanning wel te verstaan. De duivel zelve, zoals ze speelt met de frequentie en intensiteit. Even een lekkere trilling, dan vervolgens weer pijnlijke stroomstoten door mijn genitaliën. Onderwel heeft ze met haar scherpe nagels mijn tepels weer gevonden.

  Haar slaaf staat voor me. Zijn magnifieke penis steekt hard kloppend vooruit. Ik mag en moet haar slaaf oraal verwennen, zijnde een pijpsletje in opleiding. Dat ben ik graag voor haar. Terwijl ik lik en zuig vernederd de Meesteres ons verbaal. We zijn sissy’s, losers, geen echte mannen. ‘Wat een heerlijke lul, eigenlijk jammer dat er een condoom omheen zit’ denk ik. ‘Wil je me neuken slaaf?’ vraagt Ze aan de man met de megapik. Trillend spuit hij mijn mond vol.

  ‘Ik heb ook behoeften slaaf en Ik word opgewonden van jouw lijden’. Mijn Domina ligt wijdbeens in de gynaecologenstoel. Zelf zit ik geknield, armen gebonden, voor haar. Voor mij zie ik haar slipje, strak gespannen over Haar Walhalla. Mijn opdracht is simpel, likken als Lassie. Met Haar hand navigeert Ze mijn slettemond over haar Goddelijke kruis. Haar andere hand trekt het textiel opzij. Ze geniet en spuit Haar beloning in mijn gezicht.

  Het mooiste eufemisme van Femdom is champagne. Toch drink ik het graag, gewoon omdat de Dames dat op prijs stellen. Het is hun gift aan hopeloze slaafjes. De manier van toedienen verschilt echter. Mijn favoriet is rechtstreeks uit de bron. Sommige Dames vinden echter dat een slaaf geen zicht verdiend op hun Vrouwelijkheid. Volkomen begrijpelijk, daar is een blinddoek uitermate behulpzaam. Meesteres Denise heeft hier geen last van. Zij zit, haar benen mijn hoofd vast omklemmend, boven op mijn gezicht. Het mooie uitzicht was kort en krachtig. Likken en slikken is het thema, Champagne het middel.

  Alleen als je heel braaf en gedwee bent geweest verdien je een beloning. Nu ben ik eens, bij een andere Domina zonder beloning en met pijnlijk kloppende ballen en pik de deur uitgezet. Deze Meesteres had uren lang mijn geslachtsdeel gemarteld. Fysiek en psychisch. Tot op het laatste moment stelde ze op de proef, in de hal sloeg en kneep ze nogmaals in mijn kruis. Haar opdracht was helder, klaarkomen doe je in je eigen tijd. Tien minuten later stond ik op een bospad te masturberen.
  Meesteres Denise beloond mijn inzet gelukkig wel. Maar het is een sigaar uit eigen doos. Liggend aan haar voeten moet ik de hand aan mezelf slaan. Dankzij Haar imponerende verschijning en Haar opwindende spel kost het weinig moeite. Het opruimen des te meer, recyclen noemt Ze dat, geen druppel slavenzaad mag op de vloer achterblijven.

  Voor de twijfelaars onder de lezers, ben je op zoek naar meer, naar een grensverleggende erotische en seksuele ervaring, heb je fetisjen en kinks maar geen idee waar je deze kunt beleven, neem dan contact op met Domination Palace. Hier staan ervaren en sympathieke (tot zekere hoogte) Dames voor je klaar. Zij kunnen elke fantasie, hoe pervers ook, tot realiteit maken.

  Groet E

 2. Zaterdag 30 januari was het weer zover. Een bezoek aan Domination Palace met meesteres Denise.
  Ik werd welkom geheten door een wondermooie slavin die me een welkomst drankje aanbood. Hierna kwam de sexy meesteres Denise binnen.

  We stemden de wensen en mogelijkheden af. Daarna douchen en welkom heten. Dit ging al niet goed. De billetjes werden hierna flink opgewarmd. De diverse openingen werden gekeurd. Gespuugd als straf. Hierna plaatsnemen op de tafel met de billetjes omhoog zodat deze nog eens extra behandeld konden worden. Ook het gaatje werd flink onderzocht om later flink gebruikt te worden. Pik en ballen waren uiteraard stevig afgebonden zodat de heer parmantig recht overeind stond, klaar om gestraft te worden. Vocht werd op de tong gesmeerd. Nu pijpen leren met de voorbind dildo.
  Ook werd deze later uiteraard gebruikt voor een stevige beurt waarbij ik het uitschreeuwde van geiligheid en het volle gevoel in het kleine gaatje. De meesteres kreeg drang. Een luier werd over mijn hoofd en borst gelegd. De meesteres kwam zitten op mijn hoofd en ik voelde de warmte en ik rook de champagne. De natte luier werd onder mij geschoven en nadat een butplug was aangebracht flink aangeduwd op pik, ballen en plug. Hierna werd een sound ingebracht. Tenslotte werd een trillende toy op de gevoelige delen gezet. Het resultaat was geiligheid in optima forma. Geweldige meeting met de mooie meesteres Denise.
  Tot een nieuwe sessie, je slaafje jantje

 3. Dear Mistress Denise,

  I wish to thank you for the wonderful session!

  I have taken time to review events as so much happened!

  First of all, I met the beautiful Mistress Denise; who also speaks brilliant English and seems to understand everything, including thoughts in my head!

  I really enjoyed the attention as Mistress dressed me as a slut, then applied make up with a dark wig.
  I was embarrassed I proved so useless walking in heels.
  I loved the teasing by the gorgeous lady in the sexy outfit, reminded of my inferiority by the regular pinching of nipples.
  Once returned to the Dungeon downstairs, I enjoyed the restraint, and wished to please my Mistress in the slut training.
  Mistress was very kind to use a small butt plug; combined with the dildo down my throat i was immersed in subspace.
  This was very important as Mistress arranged for me to give a blow job to a Visitor with a large cock.

  I hesitate to discuss my physical failings with the younger lady, but have already admitted to poor hearing.
  Due to nervousness, age and lack of fitness I failed to maintain an erection. I am further embarrassed by same.

  I travel to Eindhoven infrequently, but am very keen to session with the beautiful lady again soon.

  Thank you once again for making the session such an amazing experience!

  In admiration,

  tvslut Sharon

 4. Verwarring en een bekentenis
  Over enige tijd doe ik mee aan een forced-bi-slave-party. Bij een dergelijke party dwingt mijn Meesteres samen met enkele collega’s meerdere slaven elkaar te gebruiken en te misbruiken. Gedwongen lust dus. Ik ben verward over mijn deelname. Ik heb mij vrijwillig opgegeven. Wil ik dit echt?
  Voordat ik daar op in ga moet ik iets bekennen over mijn seksuele leven.

  Bij mijn opvoeding kwam seks niet ter sprake. Ik denk dat mijn ouders ook niet geleerd was daarover te praten. Ik kreeg voorlichting. Dat ging zo ongeveer: seks hebben een man en een vrouw samen. De man moet erbij een vrouw in om kinderen te krijgen. En om kinderen te voorkomen moet je voorbehoedsmiddelen gebruiken. Dat was ongeveer alles. Toen ik als jonge puber mijn eerste erectie kreeg wist ik niet wat me overkwam. Daarover was nooit gesproken. Ik vond mezelf vies en durfde er niet met mijn vader of moeder over te praten.
  Ik kreeg zoals alle jonge mannen de neiging te masturberen. Hoewel: het woord kende ik niet. Over masturberen hadden mijn ouders nooit gesproken. Zonder dat dit expliciet gezegd werd had ik het idee meegekregen dat de kerk masturberen verboden had. Seks was er dus voor de voortplanting en niet voor de lust.
  Ik was de twintig gepasseerd toen ik voor de eerste keer met een meisje vree.

  Toen ik ouder werd had ik nette monogame relaties. Alleen seksueel waren ze niet geslaagd. Ik wist niet hoe ik mijn partner tot genot kon brengen. Voor- en naspel: ik wist het niet.
  Later, en vooral veel later, heb ik natuurlijk wel de nodige ervaringen opgedaan. Heb ik van seks leren genieten.
  Ook later, ik was al bijna zestig, heb ik mijn BDSM-gevoelens ontdekt. Ik ontdekte dat het heerlijk is om afhankelijk te zijn van een vrouw die met mij kon doen wat zij wilt. En helemaal als
  ze dan kinky gekleed is. In mijn fantasie aanvankelijk vooral via boeien, kettingen, opgesloten zijn en de daarbij behorende zwepen of ander marteltuig. Ook al kan ik heel erg slecht tegen pijn; de afhankelijkheid stimuleerde mijn fantasie waarvan ik genoot.

  Of mijn BDSM-gevoelens een reactie op mijn vroegere niet volmaakte seksleven zijn? Ik weet het niet. Misschien omgekeerd: was mijn seksleven nooit volmaakt omdat ik in wezen een echte sub ben? Waarvan ik niet wist dat het bestond en welke gedrag of activiteiten daarbij hoorden? Net zo min als mijn partners daar enig benul van hadden?
  In ieder geval sinds ik de BDSM-gevoelens heb ontdekt, daaraan heb toegegeven en contacten ben gaan leggen is mijn leven verder open gegaan. Ben ik rijker geworden.

  De deelname aan de BDSM-scene heeft mijn leven een nieuwe, spannende dimensie gegeven. Zoveel lieve mensen die openlijk over lust en hun geaardheid praten! Zoveel tolerantie! Zulke leuke party’s! Zoveel mooie nieuwe ervaringen!
  Voor mij is BDSM niet in de eerste plaats seks. Het is veel breder. Het is vooral het spel van machtsverhoudingen. Ik geniet van party’s waar mooi gespeeld wordt. Van spel waarbij uitdaging, onderwerping, spanning en angst zonder dat het tot seksuele handelingen hoeft te komen de kern zijn.

  Sinds ruim twee jaar heb ik in een mooie studio in Valkenswaard regelmatig afspraken met Meesteres Denise. Ik ben Haar speeltje. Zij zet mij achter de tralies, laat mij Haar champagne drinken en heeft me de bullwhip laten voelen. Ze heeft een enorme creativiteit en veel lol om mijn reacties. Zoals gezegd: ik kan niet tegen pijn, maar ben trots als de Meesteres elke keer weer probeert de grenzen te zoeken en reageert op mijn lichaamstaal. Een bijzondere vorm van intimiteit is er dan tussen ons.
  Een enkele keer heeft Zij het nodig gevonden mij pijples te geven. Ik heb dat enorm vernederend gevonden. Als ik al in het verleden mijn onhandigheid met seksualiteit heb overwonnen, aan herenliefde heb ik nooit gedacht. Dat staat buiten mijn leven. Voor mij een brug te ver. En tegelijkertijd staat de drang te willen gehoorzamen aan de Meesteres. Te willen doen wat Zij van mij verlangt. Haar daarmee te behagen.
  En nu dan binnenkort mijn deelname aan een forced-bi-slave-party. Een party waarbij mijn Meesteres samen met enkele collega’s meerdere slaven dwingt elkaar te gebruiken en te misbruiken. Een vorm van gedwongen lust. Ik opende deze writing met dat ik er verward van raak. Mijn ongemakkelijke verleden om met lust om te gaan komt boven. Ik merk dat ik er s’nachts over droom. Dat ik dan opgewonden raak. Van de angst dat ik me na afloop vies voel. Dat ik me schaam. Of juist trots dat ik meedoe op verzoek van de Meesteres, om haar te behagen. Maar ook verward omdat ik me vrijwillig heb opgegeven voor de party. Is het echt vrijwillig of is er sprake van sociale druk, van de invloed die de Meesters op mij heeft?

  Is er onderhuids de drang om bij mijn ontdekkingstocht in de BDSM-wereld ook met deze stap te experimenteren? Nogmaals: ik heb niets met herenliefde. Maar ga ik me na afloop echt vies voelen? Of ga ik ook stiekem genieten als een andere man zich met zijn mond mij tot een hoogtepunt brengt? En hoe voel ik mij als ik die van een ander in mijn mond groot voel worden? Als ik hem hoor zuchten en kreunen? Ben ik dan trots dat ik dat teweeg breng? Voel ik me gevleid door de lol van de Meesteres en haar collega’s als hun slaven zo met elkaar bezig zijn? Is het mogelijk voor mij een heerlijke lustervaring die ik vroeger gemist heb? Ondanks mijn verwarring moet ik dit toch maar een keer meemaken.

 5. Een brug te ver..?

  Al vele jaren kom ik met regelmaat bij meesteres Denise. Ik denk toch al zo’n kleine 15 jaar, dit met een tussenpauze toen meesteres Denise even met andere dingen bezig was dan haar slaven te ontvangen bij DP.
  In de vorige verhalen kan ik me prima vinden en heeft zo een iedere slaaf wel een speciale band met meesteres Denise. Zo kan ik me goed herinneren het verhaal over de bi avond van jl. Meesteres Denise had me uitgenodigd om op deze avond even aan te moeten komen. Nou dat heb ik geweten. het was zeer spannend allemaal en tevens heel erg geil.

  Nu ben ik laatst weer bij haar geweest en deze sessie van al die andere zullen nog lang in mijn geheugen gegrift staan. Mijn band met haar is sterk en erg goed. Ik mag altijd vooraf zeggen wat ik wel en niet wil, alleen weet ik ook dat hier toch helemaal niets van terecht kan komen.
  Op deze middag was dit weer het geval en zijn we begonnen aan de sessie. Eerst werd ik eens even flink te kijk gezet voor de deur in een houding waarbij je niet gelukkig wordt als je het alleen al ziet.
  Ontkomen uit dit van staal gemaakte voorwerp waar je met handen en voeten in vast zit is onmogelijk, natuurlijk voorzien van een kap over mijn hoofd en een dildo in mijn slavenkutje.
  Tijdens deze opsluiting werd er dan ook maar even mede gedeeld dat meesteres Fay zo voorbij zou komen met een slaaf en zij mij nog wel even als voorbeeld zou stellen naar de ander slaaf. In spanning wachtte ik wat er zou gaan gebeuren.
  Op het moment dat ik meesteres Fay hoorde komen sloeg mijn hart over. Alleen zij kwam even bij me kijken en liet vervolgens haar slaaf uit.
  Iets later hoorde ik de voetstappen van meesters Denise aankomen. Na al die jaren herken ik het geluid erg goed van haar loop en het tikken van haar hakken. Ik werd bevrijd uit mijn positie en begon maar even zonder toestemming aan te geven wat er verder moest gaan gebeuren tijdens ons spel. Dít is natuurlijk niet het aller slimste dat je als slaafje kunt doen…In eerste instantie reageerde meesteres Denise hier niet op, maar dat duurde niet al te lang.

  Ineens stelde zij me de vraag wie er eigenlijk bepaalde wat er gaat gebeuren?
  Een harde klap kreeg ik vol in mijn gezicht en vervolgens een flinke afstraffing met de zweep, mijn tepels werden niet ontzien en ik schreeuwde het uit. Vervolgens dacht ik dat het afgelopen was en dat ik weer opgesloten zou worden om tot bedaren te komen. Helaas, Ik zou nog wel even herinnerd worden de komende tijd aan deze sessie. Mijn slavenkutje is flink genomen en ik heb de meesteres flink moeten pijpen tot dat ik er kokhalzend mee door moest gaan.
  Mijn gedachten waren overal en nergens en vroeg haar om te stoppen. ‘Ik stop niet’, was de mededeling, wat krijgen we nou dacht ik? Tijd voor je ‘harde reset’ zei ze…
  Natuurlijk wist ik dat ik genade had moeten zeggen en dat wist zij maar al te goed. Alleen gelaten heb ik me nog even gedoucht en ben weer bij zinnen gekomen.
  Daarna samen een drankje gedaan en een sigaretje gerookt en maar heel stil bij haar gezeten, en mij vervolgens de vraag gesteld : was dit nu een brug te ver? Van mij of van de Meesteres…

  Ik denk van mij Meesteres.
  Onderdanige groet XP

Comments are closed.

Top