Mrs. Denise

Ik ben Meesteres Denise, een life style Domina in hart en nieren.

De adrenaline die bij een sessie oploopt ervaar ik als een sensatie. Heerlijk om samen de spanning op te bouwen en later te ontladen. Voor mij is BDSM een beleving waarbij spanning, wederzijds verlangen, aantrekken, afstoten, straf en beloning voortdurend door elkaar heen lopen. Van zachte, sensuele spelletjes waarbij ik je heerlijk streel, uitdaag en in staat van opwinding breng, kietelspelletjes waarbij je hele lijf in opstand komt tot het vastbinden, teasen, pijnigen en laten kronkelen van genot.
Onze interactie tijdens de sessie, de glans die ik zie in je ogen, je verbale-en non-verbale gedrag in welke vorm van je fetish en/of BDSM behoeftes en verlangens, jouw kick is mijn kick, maakt dat het voor mij iedere keer weer een genot is om je met een lach te ontvangen en met een grotere grijns weer weg te zien gaan..

Ik geniet van alle spelvormen van soft tot extreem hard. Jouw mentale- en(pijn)grenzen zal ik daarbij verleggen. Ik zal je ge-of misbruiken en vernederen zodat jij je voelt als een nietsnut als je de weg naar huis zoekt.

Als verpleegkundige ben ik goed in Medical Play/Nursingsessie’s. Een lichamelijke keuring van tepel- anaal en vaginaal onderzoek, catheters, hechten, staplen en het gebruik van naalden kunnen een onderdeel zijn. Geen enkele sessie verloopt volgens een vast patroon. Ik reageer op jouw reacties. Door het onderlinge contact wordt een spel creatiever, onverwachter en boeiender. Ik schakel tussen de verschillende spelvormen en zo wordt het een topsessie! Als je het verdient zorg ik voor een passende beloning! Kortom alles is mogelijk wat aansluit bij jouw wensen en fantasieën.

Vertrouwen, veiligheid en hygiëne zijn altijd randvoorwaarden voor mij. Ik houd rekening met je vooraf aangegeven grenzen, maar zal je altijd proberen te verleiden om je grenzen te verleggen. En wanneer je nieuw bent in deze boeiende wereld zal ik voorzichtig zijn met de opbouw van de sessie en je steeds meer nieuwsgierig maken naar meer.

Mogelijkheden van soft tot extreem hard:
Anale spellen ( dildo’s, stretching, fisting, strap-on) – Ass Worship – Adult baby – Ballbusting/Belly busting – Body Worship – Bondage – Breathcontrol – Bi-sessie (Forced) -CBT (Cock and Ball Torture) – Chastity training / Keyholding – (Complete) Sensory Deprivation – Electro Play – Erotic Play – Facesitting – Fem Dom Play – Figging – Forced orgasm – Fucking machine – Gagging en Deepthroat pijpen – Golden Shower – Hogtie/Takelage – Kaarsen – Keyholding – Kicking – Kietelsessies – Leather – Luiersessies – Medical Play/ Nursing (keuring, lichamelijk onderzoek, naalden, hechten, staplen, catheter, klysma) –  Mummification – Panty Fetish – Slaven training – Sletten training – Sounds/catheters – Smoking sessie/ levende asbak – Spanking – Spitting – Tepelspel – (nagels, klemmen, tangen, naalden, electro) –  Tease and denial –  Torture of caress (Herhaaldelijk klaarkomen) –  Trampling (met hakken, blote voeten) – (Verbale)Vernedering – Zwepen (cane, flogger, padle, bat, bullwhip)

Copra is niet mogelijk

Geen enkele fantasie is bizar voor me, alles is bespreekbaar! Mochten er bepaalde aspecten hierboven niet vermeld staan, maar die jij wel graag zou willen ondergaan en beleven, je mag me altijd een mail sturen. Mannen, vrouwen, koppels, iedereen is welkom.

Vriendelijke groet,
Meesteres Denise

Me Duce Tutus Eris.

Klik hier om meer foto’s van Meesteres Denise te bekijken
Klik hier om Meesteres Denise een persoonlijk bericht te sturen

 

22 thoughts on “Mrs. Denise

 1. Tijdens onze laatste sessie kreeg ik het verzoek om nog een ervaring te delen. nou bij deze dan het resultaat. Op een vrijdag in februari was ik op de terugweg naar huis na een dag vol afspraken en gesprekken. Mijn hoofd was niet leeg en daar had ik enorme behoefte aan. Vanuit de auto maar even met Meesteres Denise proberen te bellen maar deze was bezig. zij had wel nog mogelijkheden kreeg ik te horen. Later belde ik nog even terug om een afspraak te maken. Meesteres Denise deelde me maar even mede dat ik snel moest komen en zij nog een verassing voor me had. Dus de stoute schoenen aangetrokken en even op de rem getrapt bij DP. Vrolijk zoals altijd werd de deur open gedaan en Meesters Denise maakte de deur open in een werkelijk oogverblindende outfit. In mijn gedachten was dit natuurlijk de verrassing dacht ik. na even bij elkaar te hebben gezeten onder het genot van een drankje en een sigaretje kreeg ik uit het niets een zak over mijn hoofd getrokken en het bevel om mee te komen. Mijn handen achter op de rug vast gemaakt werd ik ontdaan van mijn kleren. gedeeltelijk ging mijn broek open en werden de knopen van mijn blouse opgedaan om vervolgens even mijn tepels onderhanden te nemen. Ik wist dat er nog andere aanwezig waren in de kamer maar kon niemand zien. Aan de stem te horen was het Meesteres Sophie met een andere slaaf of slavin. Ik kreeg een condoom om en werd goed gepijpt. De toon was gezet en de start van het weekend kon niet beter beginnen!

  Na bij te zijn gekomen van mijn eerste verassing ging ik me even douchen om vervolgens weer verder te gaan met de sessie. Wachtend op mijn knieën hoorde ik Meesters Denise de trap op komen en de deur ging open. ik mocht het licht uit doen en achter haar aan kruipen. In de kamer mocht ik weer gaan staan en werd ik vervolgens even grondig nagekeken en door de Meesteres betast. goed zij ze, en ze verzocht mij om op het sm bed plaats te nemen. Haar gereedschapskoffer met vele nieuwe speeltjes moest deze avond op mij worden uitgeprobeerd. In een ander verslag hiervoor te lezen werd al geschreven over de speciale tang met rubberen ringetjes. deze ringetjes werden op mijn tepels geplaatst. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zeer opgewonden raak als er met mijn tepels gespeeld wordt. Maar dit gaf zo’n geweldige ervaring dat ik alsmaar geiler begon te worden. Het vervolg kan een ieder wel raden ?

  Nu heb ik dit verhaal geschreven nadat ik op de site van meesters Denise ben geweest en vervolgens door geklikt heb naar de site van DP. Helaas zag ik dat meesters Manouk DP gaat verlaten. Begin van dit jaar heb ik nog een mooi samenspel gehad met Meesters Denise en enkele collega’s van haar, waaronder Manouk. Op deze avond spatten de vonken er werkelijk vanaf. En was het een drukke avond met veel Meesteressen en slaven aanwezig. Details hou ik voor me, maar een ieder die hierbij aanwezig was heeft echt een top dag / avond beleeft.

  Wellicht tot een snel weerzien ?!

 2. Modification
  Het was een mooie stralende maar koude dag. Bij de deur werd ik hartelijk ontvangen door Domina Denise. Tijdens ons gesprek vertelde Domina Denise dat ik nog heel veel moest leren. Domina Denise liet vaak de woorden transformeren en modification vallen.
  Na de douche werd ik naar de blauwe kamer gebracht. Domina Denise maakte de boeien om mijn polsen en enkels vast en gebood mij op de rand van de bondagetafel op mijn knieën plaats te nemen. Bied je aan met je kont naar mij toe. Ik wil je gaatje goed zien. Spreid je kont en trek je billen uit elkaar. Wat ben je een geile slet hé. Zo je opleiding gaat pas nu echt beginnen.
  Je gaat je maagdelijkheid verliezen maar voordat ik dat doe neem ik jouw billen eens goed onderhanden. En opeens voelde ik pijn op mijn billen toen de zweep er over heen ging. Ik kromp ineen en probeerde me te draaien maar meteen kwam de volgende slag en het commando om stil te blijven knielen. Weer kwam de volgende slag en een regen van zweepslagen volgde elkaar op. Ik voelde mijn weerstand langzaam weg vloeien en ik gaf me na verloop van tijd over aan de slagen. Domina Denise had er plezier in. Terloops merkte ze op je hebt nog het meeste weg van een rondkont aapje. En wat heeft een aapje? Ik wist het niet. Vervolgens kreeg ik een “dildo anaal” in mijn kont. Nu weet je het een staartje! Deze blijft de hele sessie in jouw kont zitten. Terwijl Domina Denise mij op deze manier nam kreeg ik het commando maak geluiden van genot.Vergeet nooit wie je bent!
  Vervolgens werd ik met riemen vastgebonden op de bondagetafel. Tijdens ons gesprek heb ik de term “modification” gebruikt en dat is wat ik nu met jou ga doen. In haar hand had ze een castratie band applicator met enkele kleine elastiekjes. Ik schrok me dood want ik wist dat dieren daarmee gecastreerd werden. Domina Denise zag mijn angst en begon onbedaarlijk te lachten. Nee, dat doe ik niet en zal ik ook nooit doen. Ik ga wel wat anders doen. Je krijgt van mij tepelpiercings en daarvoor heb ik dit apparaat nodig want door de elastiekjes steken je tepels zo ver mogelijk uit. Hoewel opgelucht was ik ook bang. Domina plaatste het elastiekje om de beide tepels. Vervolgens werden de tepels ontsmet, gemeten, afgetekend en voordat ik het wist lag ik met mijn linkertepel geklemd in een tepelklem. Die klem deed behoorlijk pijn. Door de spiegel aan het plafond kon ik alles goed volgen. Ik voelde me machteloos. Het idee dat je tepel onbeschermd klaar ligt om gepierced te worden maakte me zenuwachtig terwijl de pijn ondraaglijk was. Vervolgens ging de naald er doorheen. Nu de piercing nog. Weer die verschrikkelijke pijn. Daarna volgde weer met die intense pijn de rechter tepel.
  Mijn mond viel open toen ik mezelf in de spiegel zag, ik voelde me sexy en trots. Het was de pijn waard geweest. De piercings zijn een van de symbolen dat ik het eigendom ben van mijn Domina Denise. Dit alles zag Domina Denise ook en toverde een lieve glimlach op haar mooie gezicht.
  Domina Denise kwam terug op het woord “modification”. Ze vertelde dat de B in “B modification” gebruikt kan worden zowel voor “body” als voor “behavorial”. Ik kreeg enkele opdrachten mee en dankbaar kuste ik Domina Denise dag.
  PODD.quedesha

Comments are closed.

Top