Mrs. Akira

Met een kleine 15 jaar ervaring mag je er van uitgaan dat mijn fantasie je keer op keer zal verbazen, doen steunen en smeken.
Ongenaakbaar, streng, gedisciplineerd, hard maar rechtvaarding zijn kenmerken die in Mijn sessies aan de beurt komen. Wil jij Mij dienen? Aan Mijn voeten liggen, Mij gehoorzamen en aan strenge discipline voldoen? Dan daag Ik je uit om een afspraak met Me te maken….kom maar op als je durft, Mijn handen jeuken om met je aan de slag te gaan.
Bang dat een strenge Meesteres te hard is? Ook voor een soft spel kan je terecht, ook soft kent zijn disipline, nietwaar?

Bij Mij kan je terecht voor :
Een soft tot hard spel
– van training tot teasen, zweep en spankingsessies, bondages en opsluitingen, bespotting of aantrekken en afstoten, laat me je fantasie maar weten.
Slaven/sletten training
– regels, de Wet van de Meesteres, houding, blik, aanbidding zijn enkele aspecten uit de slaventraining
– kleding, gedrag, lopen zijn enkele onderdelen uit de slettentraining
Travestie
– ga jij puur voor een transvormatie tot vrouw? Wil je slettentraining? Ga je vol voor een rol als slavin? Bij al deze mogelijkheden gaat mijn Meesteressenhartje sneller kloppen.
Rollenspel
– Jouw fantasie uitgewerkt in de studio, of laat mijn fantasie je (on)aangenaam verrassen.
Fetisj
Voet of schoenfetisj, trampling, crushing, rubber of leer? Be my guest….(slave)
Worstelen
Wegens gezondheidsredenen heb ik voor onbepaalde tijd een worstelstop.
Durf jij het aan van een vrouw te verliezen? Maak dan zeker eens een afspraak om met me te worstelen, er kan er maar een de baas zijn…

Waarvoor je bij mij niet terecht kun:
Intiem, copra/scat

Staat jouw wens er niet bij, maar wil je toch graag een afspraak? Als jouw wens niet bij mijn “not done” lijstje staat ben je welkom! Er zijn zoveel mogelijkheden in de SM-wereld dat Ik ze onmogelijk allemaal kan opnoemen!

Tot snel ziens.
Mrs. Akira


Klik hier om meer foto’s van Meesteres Akira te bekijken
 Klik hier om Meesteres Akira een persoonlijk bericht te sturen

Top